Prostat hortumu polisi alarma geçirdi

Taksim'de bacağından hortum sarkan kişi, vatandaşların ihbarı üzerine polisi alarma geçirdi. Şüpheli şahsın üzerinde arama yapan polis çok geçmeden gerçeği ortaya çıkardı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.01.2012 10:54 GÜNCELLEME 04.01.2012 10:54 Neler oluyor hayatta?
Prostat hortumu polisi alarma geçirdi
Prostat hortumu polisi alarma geçirdi

İstanbul Taksim'de dün akşam hareketli saatler yaşadı. 155'i arayan bir kadın, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) önünde şüpheli hareketler sergileyen, bacağından ve belinden kablolar sarkan ve içinde kapalı bir kolinin bulunduğu pazar çantası taşıyan, şalvarlı ve yüzünün bir kısmını atkıyla kapayan yaşlı bir şahıs olduğu ihbarını yaptı.

Sarkan Cismin Prostat Hortumu Olduğu Anlaşıldı

Polis, ihbar üzerine AKM önündeki mobese kameralarını harekete geçirerek ihbar edilen yaşlı adamı tespit etti. Canlı bomba ihtimaline karşılık alarma geçen haber merkezi, telsiz anonslarından Beyoğlu'ndaki bütün resmi ve sivil ekipleri AKM önüne sevk etti.

AKM önüne ulaşan ilk resmi ekip, ihbarcı kadınla buluştu. Kadının tarifi üzerine araçtan inen polisler, kısa bir koşuşturmanın ardından tarif edilen şahsı otobüs duraklarında yakaladı. Bu sırada takviye polis ekipleri de olay yerine ulaştı.

Yaşlı adamı durduran polisler, hemen üst araması yaptı. Adının Ali Dayar olduğu öğrenilen 82 yaşındaki vatandaşın paçalarını kontrol eden polis kısa bir incelemenin ardından gerçek ortaya çıktı.

Mardinli Ali Dayar'ın paçasından ve belinden sarkan ve kablo zannedilen cismin prostat hortumu olduğu anlaşıldı. Polislere derdini anlatan Dayar, prostat olduğunu ve onun için torba taşıdığını söyledi. Dayar'ın pazar çantasını da inceleyen polis, kapalı kutudakilerin de kağıt ve benzeri malzemeler olduğunu belirledi. Bir anda onlarca polisin ortasında kalan Ali Dayar, işin aslının anlaşılmasıyla serbest bırakıldı.

Polis “O Ne?” Dedi “İdrar” Dedim

Pazar çantasıyla evinin yolunu tutan Ali Dayar, gazetecilerin "Polisler neden aldı sizi?" sorusuna, "Vallahi bilmiyorum, geldi beni arama yapti. 'O ne?' dedi. İdrar dedim. Yedi sefer ameliyat oldum geçmedi" diye cevap verdi.

Bomba iddialarına gülerek cevap veren Dayar, "Yav olur mu? Devlet beni yedi sefer ameliyat etti. Ayıp ediyorsunuz. Biz dua ediyoruz. Bu ateşin kalkması için günde 5 sefer namaz kılıp dua ediyoruz" şeklinde konuştu.

Bostan Mahallesi'nde oturduğunu ve ilaç almak için geldiğini belirten Ali Dayar, "Su satıyorum. 5-6 milyon kazandım, ilaç aldım para lazımdı, 4-5 milyon eczacıya vereceğim. Ayda 2-3 sefer ilaç alıyorum. İlaç olmasa dayanamıyorum, yanıyorum. Yandı mı işte çeşme burada" ifadelerini kullandı.

KAYNAK : CİHAN
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • alicakal19 12 yıl önce Şikayet Et
    Bu Kadarda Olmaz. Tamam Polisleri severim yanlış anlaşılmasın onlar o aramaları yapmasalar suçlular yakalanmazda ama bi ekip gider kontrol eder sonra takviye gerekirse istenir amcanın başına çullanmışlar abes olmuş biraz
    Cevapla
  • xmenbln 12 yıl önce Şikayet Et
    mardinli-salvarli..... yuh yani provokasyoncular hemen belli... sanki istanbulda hic salvarli dolasan yok...FATIH tüm salvarli-carsafli dolu...süphe üzerine kontrol edilmis... ve serbest birakilmis... üzerine cullanma veya tekme tokat ile yere yapistirilmamis ya ... ABD ve AB ülkesinde senin üzerinde BOMBA oldugu süphesi uyansin bak bakayim seni ne yapiyolar ...elini beline attigin anda kursunlanirsin... inanmiyorsan git dene bir ... ALMANYADA beni güya sokak saticisi diye 2-3 defa duvara toslatip arama yaptilar, sonra PARDON denildi ama neye yarar... kolumu kivirip duvara toslayan benim...ama yinede normal görüyorum bu olaylari ...haydi birde BOMBA olsaydi??? bu seferde yine POLISE laf atmalar....gidin isinize beeeee....
    Cevapla
  • ibrahim gün 12 yıl önce Şikayet Et
    aziz taş a. bizim bu kadar evhamlı olmamızıda yine o şalvarlılar sağladı.
    Cevapla
  • Cihan Ersoy 12 yıl önce Şikayet Et
    Duyarli olmak. Tamam iyi bir sey vatandasin duyarli olmasi, ama bu olay biraz ayib oldu amcaya. En azindan adamin gonlunu alaydiniz. Bir ozur dileseydiniz mesela.
    Cevapla
  • orhan ulusoy 12 yıl önce Şikayet Et
    İşde Zoruma giden olay bu.!. Yahu adamın takati yok adamın başına 10 tane polis çullanmış.!sizin gücünüz hep hep böle kişilere yetiyor.!Zoruma gidiyor.!adamlar cam çerçeve kırıyorlar ortalığı dağıtıyorlar bi tane polis ortada yok.!yazıkalr olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR