Fırınına astığı not görenleri duygulandırdı!

Niğde'deki Şehitler Ekmek Fırını sahibi Murat Yeşilgül, fırınına astığı "Şehit ailelerine ücretsizdir, gazilere yarı fiyatına" notuyla bu vatan için fedakarlık yapmış şehit yakınlarına ve gazilere ücretsiz hizmet veriyor.

ABONE OL
GİRİŞ 08.10.2024 08:59 GÜNCELLEME 08.10.2024 09:14 ÜLKE'DE BUGÜN
Fırınına astığı not görenleri duygulandırdı!
Fırınına astığı not görenleri duygulandırdı!

Niğde'nin Şehitler Mahallesi'nde ekmek fırını işletmeciliği yapan Murat Yeşilgül, şehit aileleri ile gazilere karşı hissettiği vefa borcu nedeniyle ücretsiz ekmek hizmeti başlattı.

Şehit ailelerine ve gazilere minnet borcu olduğunu belirten Murat Yeşilgül, "Şehit aileleri ve gazilerimizin maddi anlamda herhangi bir ihtiyaçları olmadığını zaten biliyoruz ama vefa borcu hissediyoruz. Niğde'nin Şehitler Mahallesi'nde büyüdüm. Kendi mahallemizde kendi halkımıza hizmet etmek için, mahallemize sıcak, taze ekmekler sunmak için burayı açtık. Niğde'nin bağrından kopan Ömer Halisdemir gibi şehitlerimize ve gazilerimize minnet, saygı ve vefa borcumuz var. Şehit ailelerine ve gazilere hizmet konusunda kendimizi borçlu hissediyoruz ve bu yüzden de böyle bir karar aldık." şeklinde konuştu. 

"VEFA BORCU HİSSEDİYORUZ"

Şehit ailelerinin maddi anlamda hiçbir desteğe ihtiyaçları olmadığının altını çizen Yeşilgül, "Biz kendimizde vefa borcu hissettiğimiz için ücretsiz hizmet veriyoruz. Yaralarına az da olsa merhem sürmek, çorbada bizim de tuzumuz bulunsun diye tüm şehit ailelerine ücretsiz, gazilere ise yarı fiyatına ekmek hizmeti veriyoruz." diye konuştu.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • cezayır fırat 8 saat önce Şikayet Et
    kardeş seni tebrik ederim ben emlakçılık yapıyorum şehit ve gazi ailelerinden komusyon alınmaz yazdım hem trafikçiler ceza yazdılar hemde ast subay emeklisi rahatsız oldu bunu ceza anlamda bedeli olur hayal kırıklığına uğrama
    Cevapla
  • Doğrucu 8 saat önce Şikayet Et
    Sağlık ve afiyetiniz sonsuz kazancınız bereketli olsun mübarek ADAM.
    Cevapla
  • Fikret 9 saat önce Şikayet Et
    Maşallah abimize cenabı Allah cc hayırlı işler bol kazançlar inşallah
    Cevapla
  • Hızır 9 saat önce Şikayet Et
    Allah işini rast getirsin Yolunu açık etsin
    Cevapla
  • OĞUZ 9 saat önce Şikayet Et
    bu tip hareketler tamamen reklam içindir. hiç bir şehit ailesi bir fırına yada lokantaya gidip ben şehit annesiyim, babasıyım veya kardeşiyim deyip ücretsiz ekmek, yemek vs. almaz da istemez de.
    Cevapla
  • turan şahin 8 saat önce Şikayet Et
    küçük bir mahalle fırının reklam la ne alakası olabilirki.sanki büyükşehirde bir işletme de reklamını yapsın..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR