İşte Mısır'daki katliamın ilk görüntüleri İZLE

Dün Mısır'da Rabiatul Adeviyye Meydanı'nda gerçekleşen katliamın ilk görüntüleri yayınlandı. Görüntüler , Asker ve polisin ,Mursi yanlılarına nasıl saldırdığını gözler önüne seriyor.

ABONE OL
GİRİŞ 27.07.2013 13:42 GÜNCELLEME 27.07.2013 14:33 Ortadoğu
İşte Mısır'daki katliamın ilk görüntüleri İZLE
İşte Mısır'daki katliamın ilk görüntüleri İZLE

200 kişinin öldüğü, 4 bin 500 'den  fazla kişinin yaralandığı Adeviyye katliamının ilk görüntüleri internette paylaşıldı.

Cuma namazından sonra meydanlarda yürüyüş gerçekleştiren Mursi yandaşları, polis, asker ve baltacıların saldırısına uğradı.

Cuma sonrası başlayan saldırılar gece boyu devam etti. 

Darbeci Mısır ordusu tambir katliama imza attı.

İşte Saldırının ilk görüntüleri.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • muharrem tosun 11 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. yahudi lerin çıkarları için öldürülen insanların önemi olmadığı önemli olan amaçların ulaşmak olduğu anlaşılıyor. mısırda fıravun soysuzunu anladıkda asker polisin tavını anlamak akıl ziyan işi deyil bunlar .. oylarına sahip çıkmaları çoğunluğun hak gaspını kabul etmiyor .şiddet yapmıyorlar . allahın fıravuna laneti gibi laneti üzerine olsun yahudi uşagı
    Cevapla
  • ŞaH MaT 11 yıl önce Şikayet Et
    ŞaH MaT. Mısır halkı daha neyi bekliyor, Artık ÖZGÜR MISIR ORDUSUNUN ( ÖMO) kurulma vakti gelmedimi. CİHAD RUHUNU yok eden sözde müslüman alim cemaat liderleir sayesinde İHVAN nin üyelerini Tek tek avlayıp tüm kardeşleri yok edecekler. Artık bir ÖMO kurma vaktı geldi ALLAH YAR ve YARDIMCINIZ olsun İNŞALLAH
    Cevapla
  • erkan yildiz 11 yıl önce Şikayet Et
    VALLAHU AZIZUN ZUNTIKAM". Ve Allah Azizdir, intikam alandır. Ali İmran suresi 4. ayet
    Cevapla
  • ALİ ÜNLÜER 11 yıl önce Şikayet Et
    eğitim eğitim eğitim. cehalet ile alınacak yol ancak köprünün başlangıcına kadar götürür, ilerisi ise cehalet için bilinmeyen bölge olduğu için ne yapacaklarını bilmez halde orada kalıverirler. köprünün ileri cehalet için ulaşılması güç bir yerdir.
    Cevapla
  • vakanivüs 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH BÜYÜKTÜR. bizim içerimizde olayı tam idrak edememiş kardeşlerimizin de aklın da şüphe oluşturuldu fakat darbenın arkasında kimlerin olduğunu kimleri mutlu ettiğini biliyoruz. velev ki mursi hatalı olsun biz yine de müslüman olduğuna inandığımız mursiyi bırakıp abd ve israil uşağı sisi ile darbecileri alkışlamayacağız alkışlayanaların ellerinin dile geleceği gün allah hükmünü verecektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR