Patlamada ölen eşeğine sarılıp ağladı

Irak'ta meydana gelen terör saldırısında ölen eşeğine sarılarak hüngür hüngür ağlayan Iraklı köylü, alay konusu oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 12.10.2013 13:14 GÜNCELLEME 12.10.2013 15:39 Ortadoğu
Patlamada ölen eşeğine sarılıp ağladı
Patlamada ölen eşeğine sarılıp ağladı

Başkent Bağdat'ın Şarice bölgesinde meydana gelen sokak ortasındaki patlamada eşeğini kanlar içinde ölü bulan köylü, dakikalarca sarılarak gözyaşı döküyor. Etrafında toplanan insanların bir kısmı kendisini teselli etmeye çalışırken bazıları ise alay ederek bu anı cep telefonlarına kaydediyor.

Sosyal paylaşım sitelerinde yer alan görüntüleri izleyenlerin yorumları ise dikkat çekiyor. Yorumcular, her gün Irak'ta yüzlerce kişinin patlamalarda hayatını kaybettiğini hatırlatarak, köylünün eşeği için feryat etmesini komik buluyor. Köylüyü haklı bularak acısını paylaşan yorumcular ise, hayvan da olsa eşeğin terör mağduru olduğunu vurguluyor.

KAYNAK : CİHAN
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Bilo Villa 10 yıl önce Şikayet Et
    ......... ya essek adamin tek gecim kaynagi ise ne olacak?? olayi her nakar bilmesekte olayin gulunecek dalga gecilecek bir tarafi kesinlikle yok. irakta herkes petrol babasi degilki adam paraya para demesin.
    Cevapla
  • özgür karaduman 10 yıl önce Şikayet Et
    Niye Alay Konusu Olsun ki. Aslında trajedi olan bu olayı nasıl böyle yorumlarlar anlamam. Bir sosyete gülü köpeğini sevebiliyor da gariban biri neden herşeyi ekmeği olan eşeğini sevemesin üzülemesin.
    Cevapla
  • Mehmet Ali Samaci 10 yıl önce Şikayet Et
    icimizde yasayan bir cok iki ayakliyi o esege degismem!. Marifet sekilde degildir özdedir.
    Cevapla
  • VEDAT TAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    bu travmanın sonucu mesele eşşek değil !!!. allah kimsenin başına vermesin yıllardır bombalar mermiler yüzlerce binlerce insan öldü büyüklerin tarifi savaş gören çocuk yaşlanır der! ırak coğrafyasında yaşayanlar ne acılar çektiler allah acınızı hafiflettisn sabır versin mübarek bayram arifesinde!!!!!!!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • pusula 10 yıl önce Şikayet Et
    fakirliktir bu. adamin herseyiydi mutemelen ekmek parasi arkadasi.. tuzu kurular anlamaz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR