İsrail'den çok kritik Türkiye hamlesi!

İsrail, Tel Aviv'e uçuşların durdurulması sebebiyle Türkiye'de kalan vatandaşlarını almak üzere bu gece 4 uçak göndereceğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.07.2014 00:05 GÜNCELLEME 24.07.2014 00:38 Ortadoğu
İsrail'den çok kritik Türkiye hamlesi!
İsrail'den çok kritik Türkiye hamlesi!

Ulaştırma bakanlığının, Dışişleri Bakanlığı ile koordinasyon içinde binlerce İsrail vatandaşını Türkiye'den getirmek için çalışma başlattığı bildirildi.

Bakanlığın açıklamasında yer alan "Türkiye'deki İsrailliler sakin olsun. Sizi en kısa zamanda geri getirmek için çalışıyoruz." ifadeleri dikkat çekti.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • alp042 9 yıl önce Şikayet Et
    TIPIŞ TIPIŞ GERİ DÖNERLER. Ben diyeyim 1 ay siz söyleyin 1 yıl...
    Cevapla
  • Harun Gulen 9 yıl önce Şikayet Et
    aslinda... 14 tane daha gonderinde onlarin burdaki destekcilerinide toplayip goturun..
    Cevapla
  • doğulu 9 yıl önce Şikayet Et
    hava alanında iyi arasınlar bu israitlerini. defolup gitsinler cehenneme kadar yolları var.inşallah gidişiniz olur dönüşünüz olmaz
    Cevapla
  • abdulhamit 9 yıl önce Şikayet Et
    Asker lazım almaya geliyor. Türkiyede ki yahudilere seferberlik çağrısı yapılmış bunu anlayan devletemizde ,itraile seferleri durdurmuştu.Askerleri almaya gelicek.
    Cevapla
  • yusuf kenan 9 yıl önce Şikayet Et
    Tüm Dünya halkları gibi Yahudiler de Türkiye Cumhuriyeti'nin koruması altındadır. Biz Yahudiye karşı değiliz, ırkçılık bir Müslümana asla yakışmaz, biz katliama karşıyız, biz bebeklerin ölmesini istemiyoruz, bir yahudinin bebeği öldüğünde de bir Müslümanın bebeği öldüğünde de yüreğinde aynı acıyı hissedebiliyorsan sen gerçekten Müslümansın demektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR