İsrail ordusu Suriye'yi vurdu

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, İsrail Hava Kuvvetleri'nin Golan Tepeleri'nde bulunan Suriye hedeflerini vurduğunu bildirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.09.2015 22:46 GÜNCELLEME 27.09.2015 22:47 Ortadoğu
İsrail ordusu Suriye'yi vurdu
İsrail ordusu Suriye'yi vurdu

Örgütün yaptığı açıklamada İsrail uçaklarının Suriye hedeflerine en az 3 saldırı düzenlendiğini ifade etti.

Reuters'in geçtiği habere göre bilgi, Suriye'de bulunan muhalif kuvvetler tarafından da doğrulandı. Saldırıda ilk gelen bilgilerde can kaybı olup olmadığı belirtilmedi.

YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • alihaydar 8 yıl önce Şikayet Et
    israil muhalifleri vuruyor. katil eset sıkışınca israil kankasına yardım amaçlı vuruyor. ama yüce Allahında bir hesabı var. onlara öyle bir vuracakki
    Cevapla
  • müslim 8 yıl önce Şikayet Et
    suriye biz yandan geçsek vuruyor, israil elini kolunu sallayıp geçip suriyeyı vuruyor.?!...
    Cevapla
  • hyr 8 yıl önce Şikayet Et
    Hani şeriatlarıyla övünüyorlardı. Hadi görelim.700 hacı sözkonusu. Kasin kellisini sorumluların. Vipten kim geçtiyse kesin kellesini de görelim.sizin şeriatiniz üfürukten...
    Cevapla
  • Recep Tayyip Erdogan 8 yıl önce Şikayet Et
    Hadi safevi iran, hani suryeyi vurana saldiracaktin, israil vurdu saldirsana yalanci sahtekarlar. Yezidin onde gidenleri.
    Cevapla
  • eray akalın 8 yıl önce Şikayet Et
    İsrail golan tepelerini eskiden beri vuruyor.Ayrıca sen savaşı kolay mı zannettin?İsrail daha da haddini aşarsa belki...
    Cevapla
  • Selahattin 8 yıl önce Şikayet Et
    Her ülke çıkarı için harekete geçerken biz niye yerimizde duruyoruz. S.Arabistan çıkarına aykırı gelişmeler gördü Yemen'i vurdu. İsrail Suriye'yi. Fransa Libya'yı. 3 milyon Suriyeli doluştu. Bir an önce savaşı sonlandırmamız gerek.Bunlar artık Türkiye'yi tamamen benimseyip iyice yerleşik hale gelene kadar.
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    içimizde o kadar çok hain varki hükümet adım atmaya korkar oldu. En hayati milli meselelerimizde dahi bu hainler devlet ve millete aleni muhalefet edip bizi dış dünyaya şikayet ediyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR