İran'dan Rusya'nın saldırılarına tam destek

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Merziye Efham, Rusya'nın Suriye'de düzenlediği hava saldırılarını desteklediklerini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2015 17:39 GÜNCELLEME 01.10.2015 17:39 Ortadoğu
İran'dan Rusya'nın saldırılarına tam destek
İran'dan Rusya'nın saldırılarına tam destek

Efham, yaptığı açıklamada saldırıların 'terörle mücadele' kapsamında Suriye krizinin çözümü yönünde bir adım olduğunu savunarak 'terör'ün dünya barışı için bir tehdit olduğunu söyledi.

Bakanlık Sözcüsü açıklamasında “Terörle köklü ve gerçekçi bir mücadele gereklidir. Bu amacı gerçekleştirmek için hem ciddi bir irade ve uluslararası ortak bir girişim gerekiyor. Bunun da Suriye ve Irak hükümetleri ile işbirliği içinde yapılması gerekiyor. Zira terörizm ile mücadelede en büyük yükü de onlar çekiyor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • CIVANMERT 8 yıl önce Şikayet Et
    bu zindik irana artik kim destek cikiyorsa o ya siidir veya münafik müslüman düsmani iran suriyeye artik resmen girdi müslümanlara katliam yapmak icin girdiler, birde küdüs iran komutani kasim süleymani var ,ey iran küdüs filistinde suriyede degil ama siz israili ve esadi korumak icin gidriniz suriyeye , batililarin ve rusya ve iraninin plani ortaya cikiti hedefleri israili korumak, insallah suriye size mezar olacak sizin silahlariniz varsa Müslümanlarin ALLAHi var , siz tuzak kurarsiniz ALLAH sizin tuzaginizi bozar insallah,iran aslinda kominist bir ülkedeir islam ile alakalari yoktur,Kominist esad CIN ve RUsYA ile iyi müttefikler , Beduizzamn hz. dedi Kominisim mutlak küfürdür.
    Cevapla
  • bu ikisi 8 yıl önce Şikayet Et
    iran sadece birilerinin rüyasıymış bu son dönemde ortaya çıktı ama bomboş bir rüya
    Cevapla
  • taner 8 yıl önce Şikayet Et
    Alcak iran alcak acemler. Allah inseallah bu milletin eliyle sizin belanizi verecektir.
    Cevapla
  • Piri Reis 8 yıl önce Şikayet Et
    Müşrik ve kafir in destekçisi kafir iran
    Cevapla
  • ucrun 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizin başınıza bir Yavuz daha bela eder inşaallah...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR