Rusya'dan görülmemiş tehdit!

Suriye'de Esad'a destek için yeni savaş uçaklarını bölgeye gönderen Rusya'dan dün ABD'ye 'Ortadoğu' tehdidi geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.10.2016 02:56 GÜNCELLEME 02.10.2016 12:01 Ortadoğu
Rusya'dan görülmemiş tehdit!
Rusya'dan görülmemiş tehdit!

Suriye'de Esad'a destek için yeni savaş uçaklarını bölgeye gönderen ve özellikle Halep'te muhaliflerin tedarik yollarını kesmek için Castello Yolu ile Malah bölgesine hava saldırısı düzenleyen Rusya'dan dün ABD'ye 'Ortadoğu' tehdidi geldi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, "ABD'nin Suriye rejimine olası doğrudan bir müdahalesi, Ortadoğu'da yerinden oynatacak gelişmeleri ateşler" dedi.

Rusya, Halep'e yönelik 10 gündür süren yoğun bombardımanda Esad rejimine destek veriyor. Şam rejimine karada ise Hizbullah milisleri ile Iraklı Şiiler katılıyor.

YORUMLAR 33 TÜMÜ
  • ¿~ 7 yıl önce Şikayet Et
    Rusyayila ABD çoktandir savaş halindeler. Mesela Afkanistan. Ama ikiside Direk bir biriyle hiç bir zaman savaşmaz. Hep cahil insanlari ikiye bölūr eline silah verir savaştirilar. Hem silah deneyimi yaparlar hem zenginliklerini alirlar hem ūlkelerini bozguna ugratirlar. Yani bizim bir birimizi çekememizden dolayi olan bize oluyor.
    Cevapla
  • ferruherel 7 yıl önce Şikayet Et
    ikisi de birbirinden .....!! danisikli dovus bakmayin boyle konustuklarina
    Cevapla
  • heval 7 yıl önce Şikayet Et
    acilen kendi bloğumuzu oluşturmalı ne ABD ne RUSYA. orta doğu afrika asya birleşik blok. insan odaklı askiri güçlü olmalı. buna Japonya da dahil edilmeli.
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    ABD ve Rusya kapışacak peki Türkiye nerede duracak şu anda iki ülkeylede dans ediyor görünüyor. PKK-PYD yi destekleyen sonraki hedefininde Türkiyeyi bölmek olan ABD ile ortak operasyonlar yapma çabasında ve ikna turlarında diğer taraftan Rusya ile düzelen ilişkilerde ortak kararlar alabilecekken Esad'ın gitmesi gerektiği ısrarı ortaklığı kilitliyor Rusya'yı Suriye'ye Esad'ın davet ettiğini ve Rusya'nın bundan taviz vermeyeceğini bile bile ısrarda devam ediyoruz hedef Türkiye'nin bugün ve gelecekte güvenliği olmalı strateji değiştirmeden kaçınılmamalı ileriyi görmek bu güne takılı kalmaktan daha önemli
    Cevapla
  • Fahri 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu Rusya ve ABD ye ne oluyor? Dünyanın mukadderatı ile oynuyorlar. Allah belalarını versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR