İsrail anaokul çocuklarını bile savaşa hazırlıyor

İsrail’de bebek yaştaki çocuklar için özel savaş platoları hazırlandı. Ellerine el bombaları, lav silahları verilen Yahudi çocuklar savaşa hazırlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 10.12.2017 16:13 GÜNCELLEME 10.12.2017 17:22 Ortadoğu
İsrail anaokul çocuklarını bile savaşa hazırlıyor
İsrail anaokul çocuklarını bile savaşa hazırlıyor

Trump'ın skandal "Kudüs" kararının ardından yapılan protestolar bir kez daha İsrail'in vahşi yüzünü gösterdi. Tamamen barışçıl protestoları mermilerle bombalarla engellemek için tüm gücünü harekete geçirdi. Farklı bir şey de beklenemezdi çünkü daha çocukluklarından itibaren Müslümanlarla savaşmak için yetiştirildikleri işi yapıyorlar. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Davos'ta söylediği gibi "İsrail öldürmeyi iyi biliyor" ve şu anda yaptıklarını ise özel savaş pilotlarını da daha çocukken öğrendiler.

Ancak işgalci İsrail, bu günlere yıllardır sürdürdüğü ve asla geri adım atmadığı adım adım işgal ve sürekli baskı ve şiddet kullanarak geldi.

Bu hedefe yürürken de Yahudi her ferdi bir savaşçı olarak yetiştirdi.

ANAOKULU ÇAĞINDA ÇOCUKLARA SAVAŞ EĞİTİMİ

Daha ana okulu çağına yeni gelmiş çocuklar için özel savaş platoları kurdu. Oralarda çocukların ellerine el bombaları, lav silahları, makineli tüfekler verdi.

 

 

Her köşe başına çocuk parkı gibi kurulan ‘özel harp eğitim alanları’nda askerlerin eşliğinde savaş eğitimi alan çocuklara savaşı ve silahı sevdirmek için yaptıklarını sıradan bir oyun gibi sundu.

Terör devleti, Araplara ve kendisinden olmayanlara yönelik sürdürdüğü kin ve nefret politikasına çocukları bile alet ederken, işgal ettiği her yere fanatik Yahudilerden oluşan yerleşimciler yerleştirdi. Hepsi silahlı olan, İslam ve Müslüman düşmanı bu kitlelerin Filistinlileri öldürmesine, şiddet uygulamasına, evlerini, iş yerlerini yakmasına, cami ve mescidleri talan etmesine göz yumdu.

TÜRKİYE DIŞINDA KİMSE SES ÇIKARMIYOR

İsrail bunları yaparken İslam dünyası Türkiye ve birkaç İslam ülkesi dışında sessiz kaldı ya da kısık sesle sadece kendisinin duyabildiği tepkiler gösterdi.

Yani İslam dünyası uyudu, İsrail ise "Büyük hayali" için hiç durmadan, hiç bir ferdini eksik tutmadan savaşa hazırlandı. Ve hala da hazırlanıyor.

Bugün İsrail'in işgaline göz yuman, hatta destek çıkanlar bir gün ateş kendi kapılarına dayandığında çok geç olacak. Çünkü onlar uyurken, İsrail bebekleri bile birer savaşçı, birer militan olarak yetiştirmeye devam ediyor olacak.

KAYNAK : Superhaber
YORUMLAR 45 TÜMÜ
  • Rocky 6 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanlar bu yahudiler gibi böyle seyleri uygulasalar, dünyadaki tepkileri bir düsünün. Bu yahudilere hersey serbest. Buradan anlasiliyor bu siyonistlerin dünyayi yönetiyi.
    Cevapla
  • Türkiyem 6 yıl önce Şikayet Et
    Korkunun ecele faydası yok
    Cevapla
  • Zaza 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz daha av tüfeği ruhsatı bile çıkaramıyoruz
    Cevapla
  • TALHA 6 yıl önce Şikayet Et
    yahudiler KUR-AN I KERİM dede söylendiği gibi çok korkaktırlar,onlar ana pis işlerini balkalarına para karşılığı yaptırırlar,çünkü cesaretleri yok,Örnek amerikanın paralı ordusu gibi
    Cevapla
  • rocky 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD nin ordusunu hedeflerine ulasabilmek icin yem olarak kullaniyorlar. Tabiki ABD keriz askerleri demokrasi icin savasiyoruz saniyorlar. Teröristleride kendileri icat ediyor hedeflerine ulasabilmek icin. Ha sunuda söyleyeyim, bu siyonistlerin hedeflerine ulasabilmek icin ceblerine zirnik harcamazlar, onun bunun sömürdükleri mesela, faiz parasiyla bu isi yaparlar, yani kendi paranla kendi ayaginin altini oyuyorsun.
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar daha neredeyse bebeklikten her türlü silah kullanmayi öğretiyorlar bizim çocuklarımız ise henüz sapan kullanmayı bile bilmiyorlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR