BM'den Türkiye'ye Afrin mesajı

BM Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, TSK’nın Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı harekatına son verilmesi ve taraflar arasında cepheleşmenin önlenmesi çağrısında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 20.02.2018 22:26 GÜNCELLEME 21.02.2018 09:18 Ortadoğu
BM'den Türkiye'ye Afrin mesajı
BM'den Türkiye'ye Afrin mesajı

Bugünkü basın toplantısında Afrin'deki son durumu değerlendiren BM Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, "Bu askeri operasyonlara son verilmesi gerekiyor. Çatışmaların sayısı ne kadar çoğalırsa yardıma muhtaç insanlara erişim o kadar azalıyor. Afrin veya Doğu Guta'daki çatışmalar yüzünden insanlar evlerini terk ediyor. Her yeni gün beraberinde daha fazla acı getiriyor" dedi.

Sözcü, "Çatışmaların yaşandığı her gün, çatışmaya dahil olan taraflar arasındaki cepheleşme riskini daha da artırıyor" diye ekledi.

 

 

YORUMLAR 287 TÜMÜ
  • cenk 1453 6 yıl önce Şikayet Et
    Birleşmiş milletler bir işe yaradığını gösterme zamanı geldi .BM.hadi söylede işgalci sömürgeci AMERİKA suriyeden askerlerini çeksin.
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    BM Serebrenitsa katliamında neredeydi.Sırpların yanında.Irakta 1,5 milyon insan öldürülürken neredeydi.amerikanın kollarında,Fransa afrikada uranyum için zencileri boğazlarken neredeydi.Fransanın yanında,İsrail çocukların kollarını kırarken neredeydi......
    Cevapla
  • Osman Karakuş 6 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiye kadar kime ulaşmışlar ki şimdiden sonra kime ulaşacaklar. Hepsi yalan. Usa bir yere girerken sivil , kadın , çocuk demeden herkesi katlettiğinde neden ses çıkarmıyorlardı. Ayrıca bizim askerimiz masuma zarar vermez. Ulaşılacak birileri varsa devletimiz ulaşır. Bu adamlar(!) önce sözlerinde dursun.
    Cevapla
  • alben 6 yıl önce Şikayet Et
    birlesmis teroristlere bak,sanki bisey yaptilar,7 sene hep onlarin yuzunden 1 milon kisi oldu,en vazla silah verenBM zaten,en fazla teroristleri onlar besliyordur
    Cevapla
  • atii 6 yıl önce Şikayet Et
    hainlikte sınır tanımıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR