Tesla'dan flaş Türkiye kararı!

Dünyanın en çok satan elektrikli otomobil markası Tesla'ın ilk etapta Türkiye'de servis kurması planlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 12.02.2018 09:53 GÜNCELLEME 12.02.2018 11:47 Otogündem
Tesla'dan flaş Türkiye kararı!
Tesla'dan flaş Türkiye kararı!

Geçtiğimiz hafta Elon Musk'ın sahibi olduğu Space X şirketiyle uzaya gönderdiği otomobilin ardından, Tesla'nın yeni durağı Türkiye olacak. Bu yıl İstanbul'da önce servis kuracak olan şirket, daha sonra showroom açacak.

6 AY İÇİNDE HİZMETE ALACAK

 

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, Tesla'nın Avrupa merkezi Hollanda (Tesla Motors Netherlands B.V.), İstanbul'un Anadolu yakasında servis alanı arıyor. Şirket, 6 ay içinde servisi hizmete alacak. Serviste ayrıca tanıtım amaçlı olarak 3-4 araç sergilenecek.

Tesla 2019'da da İstanbul'da popüler bir mekanda showroom açacak. Tesla Model S ve Model X'e göre daha makul fiyatlı Model 3 ile Türkiye'ye hızlı giriş yapmayı planlıyor.

YORUMLAR 3
  • Bayram 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye yi milli araba çalışmasından vazgeçirmeye çalışıyorlar. İnsanımıza yabancı e araba alışkanlığı aşılamaya çalışıyorlar biz biliriz kimin ne olduğunu.
    Cevapla
  • İntikam 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru bir tespit... 1960 larda uçak için yapılan oyunun bir benzeri... Aman siz yapmayın pahalı olur zor olur biz verelim... Ama artık yemezler
    Cevapla
  • Yakub 6 yıl önce Şikayet Et
    Amerikan ürünlerini istemiyoruz. Biz aptalmıyız? Gece gündüz uyku haram deyip kendi arabamızı çıkarmalıyız. Zaman daraldı. Benden söylemesi: Bir cok üniversiteler ve yabancı şirketler Türkiye aleyhine iş yapıyor. Bunu anlamamız gerek. Yani Islam inancı yerine halka MENFAATPERESTLİK inancı aşılanıyor. Devlet millet bunu görmeli yoksa sonuç vahim!
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR