Gebze'den 36 ülkeye...İşte Türkiye fiyatı

Honda’nın üretimini ve testlerini Türkiye’de gerçekleştirdiği dizel motorlu Civic Sedan’ın 9 ileri otomatik şanzımanlı seçeneği yollara çıkıyor. İhraç edileceği 36 ülkede de büyük ilgi görmesi beklenen dizel Civic Sedan’ın i-DTEC dizel motorlu otomatik Elegance versiyonun satış fiyatı 157 bin 600 TL’den başlıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 23.07.2018 09:55 GÜNCELLEME 23.07.2018 09:58 OTOMOBİL
Gebze'den 36 ülkeye...İşte Türkiye fiyatı
Gebze'den 36 ülkeye...İşte Türkiye fiyatı

Honda Türkiye Gebze Şekerpınar’da ürettiği Civic sedan modelinin dizel versiyonu 157 bin 600 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sundu. Yeni Civic Sedan ve Hatchback Dizel’in, Türkiye’de yeni satış rekoru kırmalarına yardımcı olacağını söyleyen Türkiye Başkanı Takuya Tsumura, “2017 yılında Civic Sedan’ın yakalamış olduğu satış başarısı ile Türkiye’de satışlarını en fazla artıran marka olduk ve tarihimizdeki en yüksek satış rakamına ulaştık. Tabii ki bu başarı 2017 ile sınırlı kalmadı. 

 

 

Civic Sedan bu yılın ilk 6 ayında ulaştığı 11 bin 509 adetlik satışla, pazardaki tüm daralmaya rağmen filo dışı satışlarda segmentinin en çok tercih edilen modeli oldu. Bu artan talebe paralel olarak, 2017 yılı sonunda ikinci vardiya üretimine başladık. 

Birleşik Krallık’ı ihracat pazarlarımıza ekledi ve sağdan direksiyonlu Civic sedan modellerini üretmeye başladı. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi 2018’de de Türk müşterisinin uzun yıllardır yollara çıkmasını beklediği dizel motorlu Civic Sedan ile Honda’nın Türkiye’deki yeni rekorunu tazeleyeceğiz. Civic dizel versiyonunda 9 ileri ZF şanzıman seçeneği ile Civic ailesini genişletti” diye konuştu.

Honda’nın 120 beygir gücündeki 1.6 litre i-DTEC turbo dizel motoru, Civic Sedan’a atak bir sürüş karakteri kazandırıyor. Honda mühendisleri daha verimli bir motor elde etmek için yeni üretim süreçleri geliştirdi, farklı malzemeler ve yeni nesil birleşenler kullandı.

Gelişmiş teknolojiler yardımıyla düşük emisyon ve NOx değerleri sunan 1.597 cc hacimli sıralı dört silindirli i-DTEC turbo dizel motor 4.000 d/d’da 120 beygir güç ve 2.000 d/d’da 300 Nm tork üretiyor. 9 ileri otomatik şanzımanla kombine edilen Civic Sedan 0’dan 100 km/s hıza 10,2 saniyede ulaşıyor. Civic Sedan bu motor ve şanzıman kombinasyonu ile 200 km/s son hıza erişebiliyor.

100 KM’DE 4.1 LİTRE TÜKETİYOR

Güncel NEDC test normuna göre 108 gr/km CO2 emisyon salımı gerçekleştiren Civic Sedan Dizel, fabrika verilerine göre 100 km’de 4,1 litrelik ortalama yakıt tüketimi değerine ulaşıyor.

Modern ve yenilikçi mühendislik çözümlerini bünyesinde barındıran yeni Civic Sedan hafif yapı, rijit gövde, düşük ağırlık merkezi ve son derece gelişmiş bir süspansiyon sistemi ile oldukça keyifli ve eğlenceli bir sürüş deneyimi sunuyor. Yalın iç mekân, yeni teknolojiler ve kaliteli malzemelerle dikkat çekiyor. Alçak oturma pozisyonu sürücüye daha sportif bir his sağlıyor. Araçta bilgi ve eğlence sistemi Honda Connect, Apple CarPlay ve Android Auto desteği bulunuyor.

ZENGİN DONANIM SEÇENEĞİ 

Zengin bir donanım paketiyle satışa sunulan yeni Civic Sedan Dizel aynı zamanda kullanıcının kişisel zevk ve gereksinimlerini tamamlayan opsiyonel aksesuarlarla kişiselleştirilebiliyor. Civic Sedan Dizel Otomatik Elegance donanımı ile 157 bin 600 TL, Executive donanımı ile 169 bin 800 TL’ye satın alınabiliyor. 5 kapılı hatchback modeli ise Elegance donanımı ile 158 bin TL, Executive donanımı ile 172 bin TL’ye tercih edilebiliyor.

KAYNAK : Habertürk / Hakan Özenen
YORUMLAR 35 TÜMÜ
  • Deren 5 yıl önce Şikayet Et
    Sanjıman sorunsuz, vites geçişleri hissedilmiyor. Rahat ve konforlu . Yakıt dersen eco modelleri gayet iyi. Yaşam alanı dediğimiz alanda güvenlik NCAP te 5 yıldız. Türkiyede üretiliyor. Daha ne olsun.
    Cevapla
  • semih 5 yıl önce Şikayet Et
    saç kısmı aşırı dandik yamuluyor
    Cevapla
  • Mete 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kendi kendine eğilip bükülen araba değil miydi ya
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ev fiyatına araba. Nerede bu bolluk diyecem ama arabası olmayan yok arkadaş. Herkes iyi veya kötü bir arabaya biniyor. Amma velakin bu gidiş hayra alamet değil.
    Cevapla
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum. Millet yokluktan ağlıyor ama çarşıda reno diye bana yol vermiyorlar. Görgüsüzlük diz boyu vesselâm
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    benim gözüm bu kadar para etmez hele hele o gitmeyen şanzımanyla 3kuruş etmez kaporta çöker gitmez eski tip motor kullan sonra servet iste
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR