Türkiye’de üretilen Clio, Cenevre'nin en iyisi seçildi

Ülkemizde üretilen ve dünyanın dört bir yanına ihraç edilen Renault Clio, yeni nesli ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bu başarının dışında ilk defa karşımıza çıktığı Cenevre Otomobil Fuarı’nda fuarın en iyi otomobili seçilen Clio, yeni versiyonunda ilk ödülünü de almış oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 21.03.2019 11:28 GÜNCELLEME 21.03.2019 11:28 OTOMOBİL
Türkiye’de üretilen Clio, Cenevre'nin en iyisi seçildi
Türkiye’de üretilen Clio, Cenevre'nin en iyisi seçildi

Fransız üretici Renault da değişim rüzgarına Türkiye'de üretilen modeli olan Clio’yu yeniledi ve teknolojinin tüm nimetlerinden bu otomobilinde faydalandı. Geçtiğimiz günlerde Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan yeni Renault Clio, 30 yılda 15 milyon adet satışı ile dünyanın en çok satan Fransız otomobili unvanını elinde bulunduruyor. Yeni versiyonu ile de bu satış adetini arttırmayı hedefleyen Renault Clio, beşinci neslinin ilk tanıtıldığı Cenevre Otomobil Fuarı’nda ilk ödülünü almış oldu.

 

MARKANIN İLKLERİNİ İÇERİYOR
 
Hibrit seçeneğe de sahip olan Clio, Renault’un otonom sürüşe geçişinin ilk adımlarını atan model olarak da karşımıza çıkıyor. Aracın aldığı ödül hakkında konuşan Yeni Clio Program Direktörü Olivier Brosse, “Bu ödül, yeni Clio ve bugüne kadarki en iyi Clio modelini yaratmak için adeta sanatçılıklarını konuşturan tüm ekibin ilk ödülü oldu. Marka içindeki tutkunun, insanlar ve çok sayıda marka tutkunu tarafından da paylaşıldığını ve hissedildiğini görmekten mutluluk duyuyoruz. Bu ödül, internet bağlantılı, elektrikli ve otonom özelliklere sahip yeni bir ürün gamının ilk modeli olan Yeni Clio’nun yanı sıra Renault’ya da duyulan güveni gösteriyor.” dedi.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR