2020 Renault Megane görüldü! Yakıtta çığır açacak!

2020 Renault Megan'ın casus fotoğrafları ortaya çıktı. Yakıt tüketimi denince ilk akla gelen araçların başında olan Renault Megane, 2020 modeli ile bayrağı ulaşılması güç bir noktaya dikecek. Yeni hibrit motoru ile yakıt tüketiminin haricinde daha fazla güç ve tork üretecek olan yeni Megane, her zamanki premium havasında da ödün vermeyecek. İşte 2020 Renault Megane ile kullanıcıları bekleyen tüm detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 27.08.2019 17:29 GÜNCELLEME 27.08.2019 17:33 OTOMOBİL
2020 Renault Megane görüldü! Yakıtta çığır açacak!
2020 Renault Megane görüldü! Yakıtta çığır açacak!

2020 Renault Megan'ın casus fotoğrafları ortaya çıktı. Renault'un en çok beğenilen ve özellikle son jenerasyonlarında tamamen premium bir hava kazanan Megane modeli, hibrit motor seçeneği ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yakıt tüketimi tarafında dünya çapında bir üne sahip Renault, 2020 Megane modeline eklediği hibrit motoru ile durumu tap noktaya taşımayı hedefliyor.

2020 RENAULT MEGANE MAKYAJLANMIŞ YENİ BİR KASA İLE GELİYOR!

 

 

Renault hayranlarının merakla beklediği 2020 Megane, dış tasarım tarafında ufak değişiklikler ile kullanıcılarının karşısına çıkacak. Bir önceki jenerasyona göre büyük gözle görünür büyük farklılıklar içermeyen yeni Megane, tamponlar, ızgara, ışıklandırmalar ve hibrit motorun verdiği tasarım dokunuşları barındıracak.

Buna ek olarak premium havasından ödün vermeyen 2020 Renault Megane'ın iç tasarımında yaşanan ve donanım tarafındaki gelişmeler hakkında Henüz ayrıntılı bir bilgi yer almıyor.

YENİ RENAULT MEGANE MOTORU İLE FARK YARATACAK!

Yakıt cimrisi denince ilk akla gelen araçlardan biri olan Renault Megane, 2020 modeli ile kullanıcılarına resmen çağ atlatacak. Kullanıcılarının övgü ile bahsettiği motorun yanına yeni bir hibrit motor ekleyen Fransız otomotiv devi, dur kalk kullanımlarda ve şehir içi kullanımlarda elektrikli motor desteği ile hayranlarının cebini bir hayli rahatlatacak.

Dur kalk kullanımlarda ve şehir içi kullanımlarda tamamen elektrikli motordan gücünü alacak olan 2020 Renault Megane, yakıt kullanmadan elektrikli motor ile 48 kilometrenin üzerinde yol kat edebilecek.

Buna ek olarak turbo benzinli motora destek olacak hibrit motor sayesinde daha fazla güç ve tork üretecek olan yeni Renault Megane, performans tarafında da hayranlarının ihtiyacını üst seviyelere taşıyacak.

YORUMLAR 51 TÜMÜ
  • Tekin 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynı kasa yi hibrit yapmışlar. Bu mu yenilik.
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Tamam Hibrit Araçların Bakımından tutunda Yakıtına göre % 50 daha tasaruflu? (Diğer benzinli araçların bakımları 10.000 KM yapılmasına karşın Hibritlerin Bakımları 15.000 KM.de yapılıyor)Hibritli Araçların Fiyatları değerine göre çok yüksek?..Fiyat düşürmeleri lazım? Yoksa insanlar bu araçlara 10 yılda geçse kolay kolay geçmez.
    Cevapla
  • tabip doktor 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir hybrid araç bir işe yaramaz.100 km. de yarım litre az yakar o kadar.
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Hibritli Araçların tek eksisi Biraz Pahalı olması? ama Parasınıda amorti eder.. okadar.
    Cevapla
  • Veysel 4 yıl önce Şikayet Et
    Megane miş uçan teneke dir O paraya Volvo alırım daha iyi
    Cevapla
  • Ebu zer 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden bu araba gundemde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR