2020 Volkswagen Golf'ün ilk görüntüleri sızdırıldı

2020 Volkswagen Golf 8'in tanıtılmasına iki hafta kaldı. Dikkatleri yeni Golf'ün üzerine çekmek isteyen Volkswagen, aracın çizim görsellerini paylaştı. Sekizinci nesil Volkswagen Golf'ün, diğer modellerinde olduğu gibi dış tasarımında büyük bir değişim olmayacak. Volkswagen Golf'de ilk dikkat çeken detay ise daha dinamik bir tasarımla kullanıcılarına sunuluyor olması.

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2019 17:41 GÜNCELLEME 10.10.2019 17:42 OTOMOBİL
2020 Volkswagen Golf'ün ilk görüntüleri sızdırıldı
2020 Volkswagen Golf'ün ilk görüntüleri sızdırıldı

24 Ekim tarihinde Wolfsburg’da tanıtılacağı açıklanan 2020 Volkswagen Golf’ün ilk resmi teaser görselleri karşınızda. Alman otomotiv devi tarafından paylaşılan çizimler sekizinci nesil Golf’ün gövde tasarımı ve kokpiti hakkında ipuçları veriyor.2020 Volkswagen Golf’ün dış tasarımına ait çizimlere baktığımızda, şimdiye dek casus fotoğraflarda görme şansı yakaladığımız yeni farları daha net görebiliyoruz. Bunun yanı sıra değişen tampon tasarımı, çift tonlu büyük jantlar, geniş bir arka spoyler ve yeni Volkswagen logosu da 2020 Volkswagen Golf’ün kozmetik yenilikleri arasında. Alman otomotiv devi bu tasarımı ''daha önce hiç olmadığı kadar dinamik'' şeklinde tanımlıyor.2020 Volkswagen Golf’e ait çizimler arasında yeni nesil hatchback’in kokpiti de var. İki büyük ekrana ev sahipliği yapacağı ve eskiye göre daha heyecan verici olacağı söylenen yeni kokpit oldukça modern görünüyor. Söylendiği gibi bu bölümde fiziksel tuşların azaltıldığı görülürken, yeni çok fonksiyonlu direksiyon ve ince hava menfezleri de dikkat çekiyor. Bunun dışında yeni sürücü asistan teknolojileri ve OTA güncellemesi gibi özelliklerin 2020 Volkswagen Golf’ün elini güçlendiren detaylardan olacağını da belirtelim.

 

 

2020 Volkswagen Golf’ün tanıtımı 24 Ekim tarihinde Wolfsburg’da düzenleneceği ifade edilen özel bir etkinlikte yapılacak. Türkiye saati ile 19.00’da başlaması planlanan etkinlikte yepyeni teknolojilere ve elektrik destekli motorlara sahip 2020 Volkswagen Golf’ü tüm detaylarıyla görme şansı elde edeceğiz.

YORUMLAR 1
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    fotoğraflar çok iyi gözüküyor
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR