Volkswagen Grubu Skoda için kararını açıkladı

Volkswagen Grubu’nun Skoda'yı Renault Dacia gibi düşük maliyetli markalarla rekabet edebilmek için alt sınıfa konumlandırmayı düşündüğünü kaydetmesinin ardından Skoda CEO'su firma çalışanlarına endişelenmemeleri konusunda telkinde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2019 10:31 GÜNCELLEME 21.10.2019 17:14 OTOMOBİL
Volkswagen Grubu Skoda için kararını açıkladı
Volkswagen Grubu Skoda için kararını açıkladı

Berhard Maier tarafından Skoda çalışanlarına gönderilen mektupta, markanın açıklık, fonksiyonellik, parasal değer ve ileri dönük tasarım dili değerlerinde bir değişiklik olmayacağı bildirildi. Maier, "marka konumlandırmasını gözden geçirmek, çok markalı şirketlerin strateji departmanlarının temel görevlerinden biridir. Bu normal bir süreçtir." diyerek çalışanlarını rahatlattı.

 

Alman otomotiv devi, kısa süre önce yaptığı açıklamalarla Skoda’yı daha ulaşılabilir hale getirerek markanın Hyundai, Kia ve Dacia gibi markalara karşı daha iyi bir rakip olmasını istediğini duyurmuştu.

VW Grubu’nun ürün stratejisi şefi Michael Jost, verdiği bir röportajda “marka kimliklerini gelecekte daha net bir şekilde yönetmek istiyoruz” demiş ve “SEAT daha duygusal otomobilleri temsil edebilir ve Skoda, doğu Avrupa pazarına ve daha fazla işlevsellik isteyen müşterilere daha iyi hizmet verebilir” ifadelerini kullanmıştı.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR