Otomobil devi logosunu değiştiriyor

Volkswagen'in yıl içindeki logo değiştirme hamlesini, Güney Koreli üretici Kia da takip ediyor. Şirketin kendi ülkesinde yaptığı tescil başvurusu ile ortaya çıkan gelişmeye göre, Kia'nın 90'lı yılların ortasından beri kullandığı mevcut logosundan yakın bir süre içinde vazgeçeceği kaydediliyor. Kaynaklar, tescil için başvurulan yeni logonun sadece elektrikli ve alternatif yakıtla çalışan araçlarda kullanabileceğini de belirtiliyor

ABONE OL
GİRİŞ 16.12.2019 14:36 GÜNCELLEME 16.12.2019 14:37 OTOMOBİL
Otomobil devi logosunu değiştiriyor
Otomobil devi logosunu değiştiriyor

Güney Koreli otomotiv üreticisi Kia'nın logosunu değiştirmek istediği iddia edildi. Söz konusu gelişme, şirketin Kore'de yaptığı tescil başvurusu ile ortaya çıktı.

 

 

Motor1'ın haberine göre, Koreli üretici 90'lı yılların ortasından beri kullandığı mevcut logosundan yakın bir süre içinde vazgeçecek.

Öte yandan, kaynaklar tescil için başvurulan yeni logonun sadece elektrikli ve alternatif yakıtla çalışan araçlarda kullanabileceğini de belirtiyor.

 

 

Kia'nın yeni logo denemesi, ilk olarak Cenevre otomobil fuarında görücüye çıkan 'imagine by Kia' isimli konsept araçta yer almıştı.

Koreli üreticinin logo değiştirme hamlesi, otomotiv endüstrisinde yeni değil. Öyle ki, Alman otomotiv devi Volkswagen de 20 yıldan fazla kullandığı logosunu geçtiğimiz aylarda değiştirmişti.

İşte KİA'nın yeni logosu

Volkswagen'den o dönem yapılan açıklamada, yeni logonun elektrikli araçlar ile başlayan yeni döneme uyum sağlandığı bildirilmişti.

YORUMLAR 2
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim yerli arabaya ne oldu???
    Cevapla
  • OFLU 4 yıl önce Şikayet Et
    sabret .10 içinde görücüye cıkıyor inşallah
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR