Yenilenen 2020 Opel Corsa'ya bir ödül daha!

Baştan aşağı yenilenen yeni tasarımıyla büyük beğeni toplayan Yeni Opel Corsa, ‘Bağlanabilir Otomobil Ödülü’ne layık görüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 22.02.2020 00:02 GÜNCELLEME 22.02.2020 11:14 OTOMOBİL
Yenilenen 2020 Opel Corsa'ya bir ödül daha!
Yenilenen 2020 Opel Corsa'ya bir ödül daha!

Yeni Opel Corsa, ‘Bağlanabilir Otomobil Ödülü’ne layık görüldü. Küçük ve kompakt sınıfın en kapsamlı ve en gelişmiş bağlanabilirlik çözümlerini sunan yeni Opel Corsa, bu özellikleriyle “Connected Car Award” olarak adlandırılan, “2019 Bağlanabilir Otomobil Ödülü”ne layık görüldü.

2020 Opel Corsa

Yeni Corsa ve Corsa-e Almanya’nın önde gelen iki sektörel dergisi Auto Bild ve Computer Bild’in  okuyucu oylarıyla ödüllendirildi. İki sektörel derginin okuyucuları, Opel’in en çok satan modelinin altıncı neslini oylarıyla küçük ve kompakt otomobil sınıfının en iyisi seçtiler. Opel CEO'su Michael Lohscheller ödülü Rüsselsheim'daki Adam Opel Haus'ta Auto Bild Yazıişleri Müdürü Tomas Hirschberger'den teslim aldı.


 
Yeni Opel Corsa’nın aldığı ödülü değerlendiren Opel CEO’su Michael Lohscheller: “Yeni Opel Corsa modelimizle bu sınıfta bulunması zor, en güncel teknolojileri sunuyoruz. Elbette en iyi bağlanabilirlik çözümleri ve en iyi bilgi-eğlence sistemi bunun bir parçası. Yeni modelimizin Auto Bild ve Computer Bild okuyucularının gönlünü kazanmasından ve 'Bağlantılı Otomobil Ödülü' ile onurlandırılmış olmasından dolayı çok mutluyuz. dedi.

2020 Opel Corsa iç tasarım
 
Opel markası mevcut Insignia, Vivaro ve diğer modelleri ile son yıllarda ''Bağlantılı Otomobil Ödülünü'' birçok kez kazanmıştı. Yeni Opel Corsa, acil çağrı ve üç farklı bilgi-eğlence seviyesi sayesinde doğrudan bağlantı kurabilme özellikleriyle bu ödülün sahibi oldu. Yeni Opel Corsa’da, dokunmatik ekran baz versiyonlarda standart olarak yer alırken  isteğe bağlı olarak navigasyon ve 10 inçlik bilgi-eğlence ekranı tercih edildiğinde, Canlı Navigasyon hizmeti ile sağlanan gerçek zamanlı trafik bilgileriyle yolculuk deneyimi kolaylaştırılıyor.

2020 Opel Corsa
 
Yeni Opel Corsa ve Corsa-e geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen dünya tanıtımından bu yana birçok ödül aldı. AUTOBEST jürisi Aralık ayında yeni Opel Corsa’yı ''Avrupa’da 2020 Yılının Satın Alınması En Mantıklı Otomobili'' seçti. Yeni Opel Corsa Almanya’da kendi sınıfında ''Yılın En iyi Şirket Aracı'' seçilirken, İspanya'da ise, ''Premio Best Car Coche Global'' unvanını kazandı.
 
Siparişe açık olan Yeni Opel Corsa, 1 Mart itibarı ile Opel Showroom’larında müşterileriyle buluşacak.

 

 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • bilgin aydın 3 yıl önce Şikayet Et
    opelin araçlarının genel olarak hep çok geniş ve ferah buluyorum ve bence bu araç bu ödülleri de hatta yılın otomobili olmayı da hak ediyor tıpkı opelinde zamanında üç yıl üst üste yılın aracı ödülü aldığı gibi
    Cevapla
  • toprak 3 yıl önce Şikayet Et
    opelin araçlarının genel olarak hep çok geniş ve ferah buluyorum ve bence bu araç bu ödülleri de hatta yılın otomobili olmayı da hak ediyor tıpkı opelinde zamanında üç yıl üst üste yılın aracı ödülü aldığı gibi
    Cevapla
  • notto 4 yıl önce Şikayet Et
    opel, tam bir ay arabası, 0 konfor, 0 ergonomi, 0 hissiyat. insan bu kadar keyifsiz ve rahatsız ancak bir opel de hissedebilir, reno 9 daha konforlu, hiç değilse bir karakteri var.
    Cevapla
  • fatihan 4 yıl önce Şikayet Et
    sıradan.
    Cevapla
  • sami 4 yıl önce Şikayet Et
    durun tahmin edeyim bence 160 bin tl den aşağı gelmez sizce?...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR