Salgın yüzünden iptal edildi

ABD'nin en büyük dünyanın ise sayılı otomotiv etkinliklerinden Detroit Otomobil Fuarı, koronavirüs salgını nedeniyle iptal edildi. Normal şartlarda Haziran ayında gerçekleştirilecek fuar, yapılan açıklamaya göre Haziran 2021'de kapılarını açacak. Mart ayı başında düzenlenecek Cenevre Otomobi Fuarı'da iptal edilirken, Nisan ayındaki New York Otomobil Fuarı da Ağustos ayına ertelenmişti

ABONE OL
GİRİŞ 30.03.2020 11:29 GÜNCELLEME 31.03.2020 15:36 OTOMOBİL
Salgın yüzünden iptal edildi
Salgın yüzünden iptal edildi

Koronavirüs salgını uluslararası etkinlikleri iptal etmeye devam ediyor. Son olarak, dünyanın önemli otomobil etkinliklerinden Detroit Otomobil Fuarı'nın iptal edildiği açıklandı.

 

 

Ford, General Motors ve Chrysler gibi üreticilere ev sahipliği yapması sebebiyle ABD'nin otomotiv kenti olarak anılan Detroit, ülkenin en önemli otomobil fuarına da ev sahipliği yapıyordu.

Bloomberg'in haberine göre, normal şartlarda Haziran ayında düzenlenecek fuar, 2021 Haziran ayına ertelendi.

 

 

Bugüne kadar Ocak ayında düzenlenen Detroit Otomobil Fuarı, kısa bir süre önce Haziran ayına alınmıştı. Söz konusu kararın arkasında ise son yıllarda otomobil üreticilerine kendine çekerek Detroit'in tahtını sallayan Las Vegas'taki Tüketici Elektroniği Fuarı'nın (CES) da Ocak ayında gerçekleştirilmesi yatıyor.

ABD'nin bir diğer otomobil etkinliği New York Otomobil Fuarı da Nisan ayından Ağustos ayına ertelenirken, Mart ayı başında düzenlenecek İsviçre Otomobil Fuarı da koronavirüs salgını sebebiyle iptal edilmişti.

YORUMLAR 1
  • berke 3 yıl önce Şikayet Et
    peugeotta salgın yüzünden satışlarını dijitale taşımak zorunda kaldı
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR