Sağlık çalışanlarına yüzde 60 indirimli kiralık araç

Araç kiralama markası Garenta, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında sağlık çalışanlarına yönelik bir uygulama başlattığını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, sağlık çalışanlarının Garenta DAY'den yapacağı günlük araç kiralama işlemlerinde yüzde 60 indirim uygulanacak.

ABONE OL
GİRİŞ 07.04.2020 14:20 GÜNCELLEME 07.04.2020 14:20 OTOMOBİL
Sağlık çalışanlarına yüzde 60 indirimli kiralık araç
Sağlık çalışanlarına yüzde 60 indirimli kiralık araç

Araç kiralama şirketi Garenta, günlük araç kiralama operasyonunu gerçekleştirdiği Garenta DAY markası altında faaliyet gösteren tüm şubelerinin katılımıyla sağlık çalışanlarına özel olarak yüzde 60 indirim uygulayacağını açıkladı.

 

30 Nisan tarihine kadar geçerli olan indirimden yararlanmak isteyenlerin, sağlık çalışanı olduklarına dair belgelerini araç kiralamak istedikleri Garenta DAY şubelerine ibraz etmeleri yeterli olacağı kaydedildi.

Kovid-19 ile ilgili alınan önlemler çerçevesinde kiralamadan dönen her aracı temizleyip bakteri ve virüslere karşı antiseptik ürünlerle, en çok temas edilen alanları dezenfekte ettiğini açıklayan şirket, çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığını korumak amacıyla araçlarında uyguladığı temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerine ek olarak, şubelerinde de nano gümüş teknolojisiyle dezenfeksiyon işlemleri uyguladığı bildirdi.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR