Aylık araç kaskosu nedir, nasıl yaptırılır? Aylık kasko fiyatları...

Yıllık yapılan araç kaskoları artık aylık olarak da yapılabiliyor. Covid-19 sürecinde vatandaşların evlerine kapanması ve bu süreçte araçlarını kullanamadıkları için kasko ücretleri de fazladan ödenmiş oldu. Peki aylık kasko nedir, aylık kasko nasıl yapılır?

ABONE OL
GİRİŞ 29.06.2020 12:40 GÜNCELLEME 29.06.2020 12:41 OTOMOBİL
Aylık araç kaskosu nedir, nasıl yaptırılır? Aylık kasko fiyatları...
Aylık araç kaskosu nedir, nasıl yaptırılır? Aylık kasko fiyatları...

Araç sahipleri artık aylık olarak kasko yaptırabilecek. Aylık kasko poliçesinde sigortalılar yıl içerisinde istediği zaman aylık poliçe yaptırmaktan vazgeçebilir, poliçesini belli bir süre durdurabilir veya geniş teminatlı kasko poliçesine geçiş yapabilir. Ayrıca bu ürünümüzde herhangi bir servis kısıtlaması da yok. Piyasadaki ürünlerden farklı olarak yıllık değil aylık güvence sağlayan Aylık Kasko; Aracınızın kasko yenilemesi geldiği halde belirli nedenlerle yenileme yaptıramadığınız durumlarda kredi kartı limitinize bloke koyulmadan bütçenize uygun fiyatlarla aracınızı korumanız için hazırlanmış bir kasko sigortası ürünüdür. Aracınızı en uygun fiyatlarla ve aylık ödemeyle sigortalayabilir ve temel risklere karşı koruma sağlayabilirsiniz.

 

İSTEDİĞİNİZ ZAMAN KASKODAN VAZGEÇME HAKKI

Türkiye’de böyle bir uygulamanın ilk kez yapıldığını belirten İstanbul Sigorta Acenteleri Derneği (İSAD) Onursal Başkanı Turusan Bağcı, “Sigortalılarımız yıl içerisinde istediği zaman aylık poliçe yaptırmaktan vazgeçebilir, poliçesini belli bir süre durdurabilir veya geniş teminatlı kasko poliçesine geçiş yapabilir. Ayrıca bu ürünümüzde herhangi bir servis kısıtlaması da yok.” dedi.

 

 

AYLIK KASKO NEDİR?

Araçları, çift taraflı çarpışma, çalınma ve yanma riskleri gibi temel risklere karşı aylık olarak koruyan özel sigorta yöntemine aylık kasko deniliyor. Genel olarak yıllık uygulanan kasko sisteminden farklı olarak, yeni dönemin şartlarına uygun olarak aylık olarak düzenlenme imkanı sunuyor.

Aylık kasko, salgın nedeniyle veya çeşitli nedenlerle araçlarının kasko yenilemesi geldiği halde yenileyemeyenler için getirilmiş bir sigorta uygulamasıdır. Bu sigorta türünde kredi kartınıza limit blokesi konulmuyor. 30 liradan başlayan teminatlarla bütçenize uygun fiyatlarla ve aylık ödemelerle sigortanızı yaptırabiliyorsunuz.

İSTENİLEN SERVİSE GÖTÜRÜLEBİLİR

Olası bir hasar durumunda aracın istenilen servise götürülebileceğini belirten Bağcı, “Müşterilerimiz olası hasar durumunda araçlarının tamirini diledikleri serviste gerçekleştirebilirler. Diğer taraftan araç sahipleri için en önemli risklerden olan çift taraflı çarpışma, çalınma ve yanma risklerine karşı teminat sunan aylık kasko sigortasına, isteğe bağlı olarak İhtiyari Mali Mesuliyet teminatı ve 7/24 Asistan Paketi de dahil edilebiliyor” şeklinde konuştu.

HER AY OTOMATİK YENİLENİYOR

Aylık kaskonuzu iptal ettirmediğiniz veya aksini bildirmediğiniz sürece ve kredi kartınızın onay vermesi halinde her ay otomatik olarak yenileniyor.

Aylık kasko sigortasından mevcut kaskosu olup da yenileme vadesi içinde veya 15 günlük vade boşluğu olan bireysel sigortalılar yararlanabiliyor.

AYLIK KASKO NASIL YAPILIR?

Mevcut kaskosu olup yenileme vadesi içinde olan veya vade boşluğu 15 güne kadar olan bireysel sigortalılar ürünü satın alabilir.

Aylık Kasko Sigortası siz aksini bildirmediğiniz ve belirli kriterleri sağladığınız sürece ve kredi kartınızın onay vermesi halinde her ay otomatik olarak yenilecektir.

Aylık Kasko teminatları çift taraflı çarpışma, çalınma ve yanma risklerine karşı güvence sağlamaktadır. Üstelik isteğe bağlı olarak ihtiyari mali mesuliyet teminatının yanı sıra, asistan hizmetleri de ürün kapsamında sunulabilmektedir.

AYLIK KASKO FİYATLARI NE KADAR?

Aylık kasko ücretleri 30 TL ile 100 TL arasında araç modeline ve değerine göre değişmektedir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR