Hyundai’ye 2 ödül birden verildi

Amerikan bir firma olan J.D. Power'ın Kalite Raporu araştırması sonuçlandı. Güney Koreli üretici Hyundai ise Tucson ve Veloster ile kalite ödülünü aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.07.2020 14:39 GÜNCELLEME 01.07.2020 14:39 OTOMOBİL
Hyundai’ye 2 ödül birden verildi
Hyundai’ye 2 ödül birden verildi

Bu yıl Şubat ve Mayıs ayları arasında satılan alınan toplam 87.282 adet araç, ilk 90 günlük kullanımlarına göre araç sahipleriyle görüşmeler ve detaylı incelemeler yapıldı. Buna göre markanın Tucson ve Veloster modeli kendi sınıflarında birinci seçildiler.

 

Accent ve Elantra ise sedan segmentlerinde ikinciliği elde ettiler. Geçtiğimiz günlerde yenilenen Santa Fe ise D-SUV segmentindeki en sorunsuz üçüncü araç oldu.

 

Tespit edilen sorunların giderilmesini kolaylaştırmak ve ayrıca gelecekteki modellerin daha kaliteli üretilmesine olanak sağlayan rapor, 223 farklı sorudan oluşuyor. Raporda sadece 2020 yılında üretilen modellere yer verilirken, toplam dokuz araç kategorisi ele alındı.

Kullanıcılara sorulan sorularda ve incelemelerde bilgi-eğlence sistemleri, konfor donanımları, koltuklar, ana kontroller-butonlar, multimedya ekranları, havalandırma sistemleri, aktif sürüş asistanları, genel sürüş özellikleri ve motorlar en ince ayrıntısına kadar araştırılıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR