Yeni elektrikli SsangYong’tan ilk haber

SsangYong ilk Elektrikli SUV aracının lansmanını 2021 yılının ilk yarısında gerçekleştireceğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.07.2020 14:27 GÜNCELLEME 26.07.2020 14:58 OTOMOBİL
Yeni elektrikli SsangYong’tan ilk haber
Yeni elektrikli SsangYong’tan ilk haber

Yeni Elektrikli Araç C-segmenti SUV sınıfında olup, gelecek odaklı gelişmiş donanımı, ferah iç alanı ve çok yönlü kullanımı ile yeni dizayn felsefesi ile geliştirilecek.

 

E100 proje ismi ile geliştirilen araç, tamamen yeni geliştirilen dizayn, büyüyen iç alan ve yeni gövde tasarımı ile SsangYong’un verimlilik ve gelecek üzerine kurulmuş olan yeni dizayn felsefesini yansıtacak.

Dizayna genel olarak bakıldığında, hacimli bir yapı, aerodinamik bir dış tasarım ve stil sahibi olmasının yanında kullanıcılarına eğlenceli bir şehir içi ve şehir dışı sürüş deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Enerji verimliliği sağlamak amacı ile alüminyum motor ve yeni dış tasarım yapısı ile aracın ağırlığı azaltılarak, merkezi ağırlık noktası güçlendirilmiş olacak. 

 

Doğadan esinlenerek geliştirilen tasarımda, köpek balıklarından ilham alınmış, Ayrıca rüzgar ve suya karşı dayanıklılık ile de doğadan güç alan dinamik bir tasarım ortaya çıkıyor.

Ssangyong yeni Elektrikli aracını gelecek yılın ilk yarısında satışa sunacak, gelecek odaklı iç ve dış tasarımı ile dünyada tüketicilere yeni seviye ürün kalitesi yaşatarak, global olarak elektrikli araçlar içerisinde Pazar payını arttırmayı hedefliyor.

YORUMLAR 1
  • Kayserili Tüccar 3 yıl önce Şikayet Et
    Otomobile hayatınızı yatırmayın cep telefonları gibi değer kaybedip çakılacak ,2 seneye kalmaz ,ALTIN ALIN
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR