Karsan’dan Mersin'e yeni filo teslimatı

Karsan, Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'nın şehir içi ulaşımını rahatlatmak ve daha çevreci otobüsler kullanmak üzere açtığı 73 araçlık ihaleyi kazandı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.10.2020 12:35 GÜNCELLEME 25.10.2020 16:21 OTOMOBİL
Karsan’dan Mersin'e yeni filo teslimatı
Karsan’dan Mersin'e yeni filo teslimatı

Karsan'dan yapılan açıklamaya göre, ihale kapsamında Karsan, CNG'li (doğal gaz) 63 adet 12 metre ve 10 adet 18 metre uzunluğunda körüklü Menarinibus Citymood'u Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne teslim edecek.

 

Garanti, bakım, onarım ve tüm temizlik işlemlerinin de 2 yıl boyunca Karsan tarafından üstlenildiği ihalede, toplam 73 adet Menarinibus Citymoodun 2021 yılı içerisinde Mersin halkının hizmetine sunulması hedefleniyor.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi adına Ulaşım Dairesi Başkanı Ersan Topçuoğlu ile Karsan Satış Müdürü Adem Ali Metin imzaları attı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karsan Ticari İşler Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu, şunları kaydetti: "12 ve 18 metrelik Menarinibus Citymood otobüslerimizle tarihi ve modern dokuya sahip Akdeniz sahil şeridinin güzel kentlerinden Mersin'de ihale kazanmış olmaktan mutluyuz. 73 adet araç için temizlik, bakım ve onarım işleriyle birlikte tam operasyon hizmetini bu kez Mersin'de sunacak olmak bizi heyecanlandırıyor. Pandemi döneminin değiştirdiği koşullara rağmen pazarlardaki deneyimimiz ve sıkı takipçiliğimiz sayesinde güzel sonuçlar almaya devam edeceğiz."

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Mustafa Sevim 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah kırmızı renk otobüsler değildir Mersine hiç yakışmaz uyum sağlamaz koyu renk biz mersinli olarak turkuaz rengi sevdik alıştık zaten Mersini temsil ediyordu turkuaz renkler Önemli bir şey var 2. Çevreyolunda mezarlık ışıklarından önceki eski soil petrolün park alanında duran sıfır otobüsler ne olacak bunlar bizlerin parası vergiler ile alınıyor
    Cevapla
  • Kâmil 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun. Ancak renkleri beğenmedim. Yeşil ve mavinin tüm tonlarının en güzel uyumu sunan Akdeniz incisine bu renkler hiç yakışmadı. Efendim idman yurdunun rengi falan denilmesin sakın! İdman yurdu ne olmuş da renkleri ne olacak. Bence bu renkler ağır kış başkenti Ulan Batur'a belki yakışırdı. Uzak Asya'nın kara iklimine eş!
    Cevapla
  • Ahmet Türkeri 3 yıl önce Şikayet Et
    Çevreci olan bu otobüslerin alınması güzel bence.Yalnız Bu otobüsleri trafiğe çıkarmadan önce başta Silifke Cad. ve Fabrikalar CAD.lerindeki trafiğin tek yönlü olması ve park yasağının gelmesi gerekir diyorum.
    Cevapla
  • Ekrem 3 yıl önce Şikayet Et
    Mersin Büyükşehir belediyesi Karsan'ı seçtiği için çok pişman olacak.
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkes cebine bakıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR