Hyundai Kona'nın elektrikli versiyonu yeni yüzüyle geldi

Hyundai Kona Elektrikli versiyonu 2021 yılı için güncelledi. Yeni Hyundai Kona, bir önceki modele göre daha geniş bir duruşa ve daha şık bir görünüme sahip. Tasarımcılar tarafından köpekbalığından esinlenerek hazırlanan otomobil, yepyeni bir ön görünüme kavuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 11.11.2020 17:29 GÜNCELLEME 11.11.2020 17:36 OTOMOBİL
Hyundai Kona'nın elektrikli versiyonu yeni yüzüyle geldi
Hyundai Kona'nın elektrikli versiyonu yeni yüzüyle geldi

Hyundai, elektrikli SUV modeli Kona’yı 2018 yılında piyasaya sürdü ve bu süre içinde dünya çapında 120 binden fazla satışa ulaştı. Diğer Kona modelleriyle benzer özellikler taşıyan elektrikli model, 2021 modeline yapılan görsel güncellemeler ile yine çizgisini bozmayacak.

 

Yeni LED gündüz farlara kavuşan elektrikli Kona’nın ön ızgarası da değiştirildi ve ön kısımda asimetrik bir şarj portu bulunuyor. Yapılan diğer güncellemeler arasında ön tamponun alt kısmındaki krom çizgiler, yeni arka lambalar ve güncellenmiş bir arka tampon yer alıyor.

Hyundai, elektrikli SUV modeli Kona’nın kalbine dokunmayı da unutmamış. Kona Electric, 64 kWh’lik 201 beygir ve 395 Nm tork sağlayan ve 484 km menzil sunan elektrikli motoruyla karşımıza çıkıyor. Ayrıca, Akıllı Ayarlanabilir Rejeneratif Fren sistemiyle de menzil mesafesine katkıda bulunmak mümkün oluyor.

 

Kona’nın bataryası 50 kW’lık bir şarj cihazına bağlandığında, 64 dakikada yüzde 10’dan yüzde 80’e kadar şarj edilebiliyor. Bu süre 100 kW’lık bir şarj cihazıyla 47 dakikaya düşüyor. Müşteriler aynı zamanda, ev tipi 10,5 kW’lık üç fazlı yerleşik şarj cihazını da tercih edebilecek.

Hyundai, aracın iç kısmına da güncellemeler getirdi. Bu yenilikle birlikte, 10,25 inç dijital gösterge grubu, 10,25 inç bilgi-eğlence ekranı ve yeni bir ortam aydınlatma sistemi elektrikli modelde yer alacak.

Tüm 2021 Hyundai elektrikli SUV Kona modelleri, sürücü asistanı sistemlerini de içeren Hyundai SmartSense güvenlik özellikleri paketiyle birlikte gelecek.

Güncellenen elektrikli Hyundai Kona, modelinin önümüzdeki yıl belirli pazarlarda satışa sunulması bekleniyor. Aracın fiyatları hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR