Baştan sona yenilenen Toyota Yaris satışa sunuldu

Yaris benzinli 209.100 TL’den, Yaris Hybrid ise 299.200 TL’den başlayan fiyatlarla Toyota Plaza Kar’da yerini aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.12.2020 16:41 GÜNCELLEME 14.12.2020 16:41 OTOMOBİL
Baştan sona yenilenen Toyota Yaris satışa sunuldu
Baştan sona yenilenen Toyota Yaris satışa sunuldu

Toyota, tamamen yenilenen dördüncü nesil Yaris’i Türkiye pazarında satışa sundu. Eğlenceli sürüşü, pratik kullanımı ve sportif tarzıyla segmentine dinamizm getirecek yeni Yaris benzinli 209.100 TL’den, Yaris Hybrid ise 299.200 TL’den başlayan fiyatlarla İstanbul Edirnekapı Haliç Köprüsü girişi öncesinde hizmet veren Toyota Plaza Kar’da yerini aldı.

 

1999 yılında ilk nesli tanıtıldığından bu yana yenilikçi yaklaşımıyla öne çıkan Yaris, dördüncü nesliyle de birçok ilke imza atıyor. Tasarım dili, sürüş dinamikleri, teknolojisi ve güvenlik özellikleriyle ses getirmeye hazırlanan ve Toyota’nın TNGA platformu üzerine yapılan Yeni Yaris Toyota Plaza Kar’da sizleri bekliyor.  

 

YENİLİKÇİ YAKLAŞIM

İlk nesil Yaris ile Avrupa’da Yılın Otomobili Ödülü alan Toyota, ikinci nesil Yaris ile segmentinde Euro NCAP çarpışma testlerinden 5 yıldız alan ilk model unvanını kazandı. Üçüncü nesil Yaris ise, segmentinde kullanılan ilk hibrit motoru ile öne çıktı. Dördüncü nesil Yaris de, segmentinde ilk ön orta hava yastıkları ve Kavşakta Çarpışma Önleyici Sistem ile sınıfının en iyi güvenliğini sunuyor. Güvenlikten ödün vermeyen Yeni Yaris, AUTOBEST Ödülleri’nde takdir görürken, yüksek güvenlik teknolojileriyle SAFETYBEST 2020 ödülünü de kazandı.

Yoğun şehir içi yollarda çevik bir sürüş sağlayacak şekilde tasarlanan Yaris, aynı zamanda içeride geniş, konforlu ve yüksek kaliteye sahip bir kabin sunuyor. Bağlantı teknolojileriyle ve yüksek donanım seviyeleriyle birlikte kullanıcıların beklentilerini aşmayı başarıyor.

YORUMLAR 1
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    99000tl olsa alırım 100 bin etmez benim paramla
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR