Toyota Türkiye CEO'su Bozkurt: Araç bulabilirsek satışlarımız artar

Toyota’nın hafif ticari modeli Proace City, Türkiye’de 2 farklı motor seçeneği ile satışa sunuldu.

ABONE OL
GİRİŞ 29.03.2021 09:40 GÜNCELLEME 29.03.2021 13:26 OTOMOBİL
Toyota Türkiye CEO'su Bozkurt: Araç bulabilirsek satışlarımız artar
Toyota Türkiye CEO'su Bozkurt: Araç bulabilirsek satışlarımız artar

Japon otomotiv devi yeni hafif ticari aracı Proace City'i tanıttı. Peugeot Rifter, Opel Combo ve Citroen Berlingo ile aynı altyapı üzerine inşa edilen araç, kardeşlerinden donanım zenginliği ve lansmana özel fiyatıyla ayrılıyor.

Toyota'dan yeni modeline büyük indirim!

Toyota Proace City Türkiye'de satışa çıktı! İşte fiyatı...

Toyota, bu modelinden yıl içinde 5 bin – 5 bin 500 adet satış yapmayı hedefliyor, başlangıç fiyatı ise lansmana özel 199 bin 500 TL.

MODEL SAYISI ARTIYOR

Ülkemizde ticari araç segmentinde Hilux modeliyle var olan Toyota, yeni Proace City ile bu alandaki model sayısını artırıyor. Proace City, 2 farklı güç çıktısı veren 1.5 litrelik dizel motorla Türkiye'de satın alınabiliyor. Marka bu aracı manuel şanzımanın yanında 8 ileri tam otomatik şanzıman seçeneğiyle de sunuyor.

Toyota, Proace City modeliyle birlikte segmentinde ilk defa 5 yıl ya da 150 bin kilometre garantisi veren marka oluyor. Ayrıca Toyota Professional adı altında ticari araç faaliyetlerini de ayrıştırıyor. Toyota Professional adı altında garantinin yanında müşterilere 2 yıl boyunca 7/24 yol yardım hizmeti de sağlanacağı belirtildi.

Ali Haydar Bozkurt

Yeni ürün tanıtımında konuşan Toyota Türkiye Pazarlama A.Ş. CEO'su Ali Haydar Bozkurt, “Çıkış fiyatı olarak çok avantajlıyız ayrıca donanım seviyesi ve marka algısı sayesinde PSA çatısı altındaki alternatiflerinden ayrılacağız. Tüm bunlara ek olarak 5 yıl ya da 150 bin kilometre garanti süresini bu segmentte sunan tek markayız” dedi.

AİLELERE ÖZEL OLACAK

Bozkurt, Türkiye ve Avrupa'da kompakt ticari araç segmentinin her geçen gün önemini artırdığına dikkat çekerek, “Proace City dış tasarımda şık ve premium, iç tasarımda da binek araç konforuna sahip bir model. Müşterilerimiz iş hayatlarında da aileleriyle birlikte özel hayatlarında da Proace City'i severek kullanacaklar” diye konuştu.

“ÇİP KRİZİNDE ŞİMDİLİK BİR PROBLEM YOK”

Toyota Türkiye Pazarlama A.Ş. CEO'su Ali Haydar Bozkurt tüm otomotiv sektöründeki çip kriziyle alakalı olarak şu ifadeleri kullandı:

“Şu ana kadar Toyota'da resmi olarak Çekya'daki tesiste bir sıkıntı var. Ama diğer fabrikalarla alakalı bir sorun henüz olmadı. Gelecek günlerde sektörün ne yaşayacağını hep birlikte göreceğiz. Ancak tüm sektörlerde, tüm markaları bu konu yakından ilgilendiriyor.”

Çip krizi bir fabrikayı daha vurdu

Ford Otosan'dan üretime ara verme kararı

Çip krizi dünya devlerini bir bir vuruyor! Fiyatlar yine zamlanacak

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR