Dacia'nın logosu tamamen değişti! İşte Dacia'nın yeni araç modellerinde görülecek yenilenen logo

Dacia 2021 model yenilenen araç tasarımları ile bu yılın başında ilk sinyallerini verdiği eski logosuna veda ederek yeni logosunun tanıtımını gerçekleştirdi. İşte markanın Haziran 2021 itibarı ile kademeli olarak yeni Dacia araç modellerine uygulayacağı yeni logosu...

ABONE OL
GİRİŞ 18.06.2021 16:46 GÜNCELLEME 18.06.2021 16:47 OTOMOBİL
Dacia'nın logosu tamamen değişti! İşte Dacia'nın yeni araç modellerinde görülecek yenilenen logo
Dacia'nın logosu tamamen değişti! İşte Dacia'nın yeni araç modellerinde görülecek yenilenen logo

Türkiye'de en çok satış yapan otomotiv markalarından biri olan Dacia 2021 yılının başında sinyallerini verdiği logosunu değiştirdi. 2021 model yenilenen tasarımları ile önümüzdeki dönemlerde evrileceği yöne  doğru tasarımlarını geliştiren firma, baştan aşağı yenilenen panjuruna uygun yeni, daha iddialı, çağdaş ve özgün bir tasarım ile hayranlarının karşısına çıktı. Firma yaptığı açıklamada " Dacia, stratejik planının önemli bir kilometre taşı olarak yeni görsel kimliğini tanıttı. Dacia DNA’sına sadık kalınarak daha modern ve dijital bir marka için yenilenen görsel kimlik, sadelik ve sağlamlığın somut bir örneği olarak öne çıkıyor. Markanın “outdoor” tarafını vurgulayan yepyeni tasarım dili, Haziran 2021 itibarı ile kademeli olarak uygulanacak. şeklinde açıklamada bulundu. 

Dacia'nın yenilenen logosu ve detayları!Dacia'nın yenilenen logosu ve detayları!

Dacia Logosunu Yeniledi!

Dacia firmanın stratejisini marka kodlarına sadık yeni logosuna özgün ve yenilikçi bir şekilde yansıtmayı başardı. Firma yeni logosunu arkasındaki unsurları esas alan marka, daima uygun bir fiyata sadelik, orijinallik ve sağlamlık değerlerini yansıtmaya devam bir forma kavuşturmayı hedefliyor.

Dacia CEO’su Denis Le Vot, Dacia’nın otomotiv endüstrisindeki temel gereklilikleri sürekli olarak yeniden tanımlayan bir marka olduğunu belirterek, “Hem erişilebilir hem de cazip olmayı başarabiliyoruz. Pazardaki konumumuz başladığımız ilk günden bu yana kendimize özgü olurken, gelecek yıllarda büyümeyi sürdüreceğiz” dedi.