Tesla'nın uygulama hatası pahalıya patladı!

ABD'li otomobil üreticisi Tesla'nın elektrikli araçlarının uygulama programında çıkan sorun, yüzlerce kişiyi mağdur etti. Telefon uygulamasını kullanan Tesla sahipleri, iki saat boyunca araçlarını çalıştıramadı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.11.2021 15:15 GÜNCELLEME 20.11.2021 16:10 OTOMOBİL
Tesla'nın uygulama hatası pahalıya patladı!
Tesla'nın uygulama hatası pahalıya patladı!

Tesla marka araç kullananlar, telefonlarına yükledikleri uygulama ile hem araçlarının kapısını açıyor, hem de çalıştırıyorlar.

Tesla'nın telefon uygulamasında yaşanan bir problemle gündeme geldi. Tesla marka araç kullananlar, otomobilin kilidinin açılmasını ve çalıştırılmasını sağlayan uygulamada kesinti yaşandığını bildirdi. Araçlarını kullanamayan ve yolda kalan yaklaşık 500 kullanıcı, Tesla'ya şikayette bulundu.

Yüzlerce kişi Tesla aracıyla yolda kaldı

Sunucularda yaşanan sorun, Tesla aracının kullanıcılarını mağdur etti. Araç sürücüleri uygulamaya giremedi ve yüzlerce kişi yolda kalırken, yalnızca anahtar kart bulunduranlar aracını kullanabildi.

2 saat boyu çözülemedi, Musk, "çalışıyoruz" dedi

Şirketin sorunu 2 saat boyunca çözememesi tepkilere yol açtı.

Tesla'nın kurusucu Elon Musk sosyal medyada sorun üzerinde çalışıldığını, tekrarlanmaması için uğraşıldığını açıkladı. Kullanıcılar sosyal medya üzerinden Tesla'yı eleştiri yağmuruna tuttu.

Elon Musk özür diledi

Musk, paylaşımında aynı sorunun tekrar yaşanmaması için çalıştıklarını da belirterek "Özür dileriz, bunun bir daha gerçekleşmemesini sağlamak için önlemler alacağız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • afacan 2 yıl önce Şikayet Et
    digital dunya ac tv bak pc ayni cep ayni msj at face de bes on deli yemek mi koyacak diye bak youtube bes on deli sacma sapan video olacak bekle aile bagi bitti komsuluk ayni elektirik olmasa yada rusya gibi uydulari vurmaya baslamis olsa baska ulke o zaman para cekemezsin ødeme yapamazsin islem yapamazsin ilac alamazsin yani dunya buna hazir degil bu ise yakin zaman olacak
    Cevapla
  • cerrah 2 yıl önce Şikayet Et
    eeee kul yapısı
    Cevapla
  • Vaybe 2 yıl önce Şikayet Et
    Istedigim zaman sizleri kilitlerim demek istiyor
    Cevapla
  • birisi 2 yıl önce Şikayet Et
    system error. ekrem İmamoğlu vatandaşın parasıyla bu arabadan al sana oy verenlere ittirirsin :))))
    Cevapla
  • Sorgun 2 yıl önce Şikayet Et
    İtmek yasak ittiren işten atılır
    Cevapla
  • cakal ali 2 yıl önce Şikayet Et
    iyice sacmalik her sey digital olur ise bir saldiri sorun oldumu belayi bulursun gecen gun de hirsizlar anattar olmadan caliyorlar idi kisaca cok digital iyi degil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR