Chevrolet C8'in yeni versiyonu E-Ray yüzünü gösterdi!

Son yıllarda bazı spekülasyonlar ve söylentilere konu olan Chevrolet Corvette C8'in yeni hibrit versiyonu olacak Corvette E-Ray 2023'e ait olduğu iddia edilen bazı fotoğraflar yayımlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.12.2021 09:53 GÜNCELLEME 19.12.2021 09:53 OTOMOBİL
Chevrolet C8'in yeni versiyonu E-Ray yüzünü gösterdi!
Chevrolet C8'in yeni versiyonu E-Ray yüzünü gösterdi!

Chevrolet Corvette serisinden C8'in hibrit versiyonu olması beklenen E-Ray' ait olduğu iddia edilen birçok görüntü, daha önce de spekülasyonları beraberinde getirmişti.

Ancak, Drive'da yer alan bir habere göre, Detroit metro alanında bu kez kamuflaj olmadan yakalanan araç, muhtemelen E-Ray olabilir.

Söz konusu araba, daha çok Z06 özellikli bir gövdeye benziyor. Ön tamponu ve yan hava girişleri kesinlikle Z06'nınkilere benziyor, ancak arka uç yüksek performanslı model ve C8 tabanının bir karışımı gibi görünüyor.

Örneğin, arka lambaların altındaki havalandırmalar düz düzlem kranklı araca aittir, tamponun alt yarısı ise temel modelden geliyor. Bu nedenle egzoz, Z06 gibi orta kısımdan ziyade arabanın köşesinden çıkıyor.

600 BEYGİRLİK GÜÇ

Fotoğraflanan aracın kaputunun altında, GM'nin 5.5 litrelik LT6 V8 değil, Stingray'in 6.2 litrelik motorunun yattığı iddia ediliyor. Fotoğrafçı, Corvette'i beş mil boyunca takip ettiğini, egzoz sesini dinlediğini ve Ferrari-esque Z06'ya hiç benzemediğini gözlemlediğini söyledi.

Tüm açıklamalar ve iddialar, aracın C8 hibrit versiyonu E-Ray'le mükemmel bir uyum içinde olduğunu gösteriyor. Bu arabanın elektrikli bir ön aksa ve 6.2 litrelik LT2'ye sahip olacağını iddia ediliyor. Toplam sistem çıkışının 600 beygir ve motor gücünün 500 ila 575 tork olması bekleniyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR