Türkiye'nin en ucuz arabası Citroen AMİ'nin Türkiye fiyatı açıklandı! İşte AMİ'nin fiyatı

Citroen AMİ Türkiye'de satışa sunuldu. Ülkemizde satışa sunulan en uygun fiyatlı araç olma özelliği taşıyan araç tamamen elektrikli sürüş özelliği ve trafiğin yoğun yaşandığı şehir merkezlerinde kullanıcılarına büyük kolaylıklar ve yenilikler getirmeyi hedefliyor. İşte Citroen AMİ'nin en çok merak edilen Türkiye satış fiyatı...

ABONE OL
GİRİŞ 21.03.2022 10:58 GÜNCELLEME 21.03.2022 10:59 OTOMOBİL
Türkiye'nin en ucuz arabası Citroen AMİ'nin Türkiye fiyatı açıklandı! İşte AMİ'nin fiyatı
Türkiye'nin en ucuz arabası Citroen AMİ'nin Türkiye fiyatı açıklandı! İşte AMİ'nin fiyatı

Türkiye'nin en ucuz otomobili unvanını elinde barındıran Citroen AMİ Türkiye'de satışa sunuldu. Fiyatı belli olan araç, trafiğin yoğun olduğu şehirlerde ve şehir içi kısa mesafe kullanımlarında en çok tercih edilen araçlardan biri olacak gibi görünüyor. B1 ehliyetine sahip herkes tarafından kullanabilen ve elektrikli scooter olarak geçen araç 16 yaşında herkes tarafından rahatlıkla kullanılabiliyor. İşte herkes tarafından merak edilen Citroen AMİ'nin Türkiye fiyatı ve merak edilenler...

Fiat 2022 Mart ayı zamlı güncel fiyat listesi!  2022 Model Egea Panda Doblo 500 fiyatıFiat 2022 Mart ayı zamlı güncel fiyat listesi! 2022 Model Egea Panda Doblo 500 fiyatı

Türkiye'nin En Ucuz Arabası Citroen AMİ Kaç TL?

Türkiye'nin en ucuz arabası olarak piyasaya giren Citroen AMİ 215 bin TL'den satışa çıktı. Uzun süredir bireysel satışa sunulması beklenen araca artık Citroen bayilerinden ulaşmak mümkün.

B1 Ehliyet ve 16 Yaş Yeterli

Elektrikli scooter olarak geçen Citroen AMİ için 18 yaş sınırı bulunmuyor. Aracı kullanabilmek için B1 ehliyetine sahip olmak yeterli ve 16 yaş ve üzeri herkes kolaylıkla kullanabiliyor. Lakin yine de 7 saatlik Citroen AMİ kullanma eğitimi belgesi ile almak zorunlu tutuluyor.

Ayrıca arac için ödenmesi gereken bir MTV bulunmuyor.

Citroen AMİ'nin En Dikkat Çeken Özellikleri!

Türkiye'nin en ucuz aracı olarak piyasa sürülen Citroen AMİ'yi ev şarj etmek istediğiniz bataryası 3 saat içerisinde tamamen doluyor. Dolu batarya ile maksimum 75 km mesafe kat edebilen AMİ, yine maksimum 50 km hıza ulaşabiliyor. 

Şehir içi kullanım için tasarlanmış araç panaromik cam tavanı ve iyi konumlandırılmış iç mekanı ile geniş ferah ve aydınlık bir iç mekan sunuyor. Bunlara ek olarak herhangi bir içten yanmalı motoru bulunmayan araç için yeterince bagaj alanı sunulurken, küçük eşya gözleri konusunda oldukça cömert davranıyor. 

Multimedya Ekranı Yok

Fransız otomotiv devi maliyetleri sıfıra indirmek adına Citroen AMİ'nin içerisinde birçok teknoloji ürünü kullanmamış. Araç içerisinde bir multimedya ekranı veya teyp bulunmuyor. Bunun yerine telefon tutacağı yerleştiren firma, kullanıcıların bu tarz ihtiyaçlarını telefon ve bağlantılar üzerinden karşılamasını hedefliyor. 

Ayrıca araçta ek olarak detaylı bir gösterge paneli de bulunmuyor. Panel üzerinden hız göstergesi ve bazı araç bilgilerinin dışında herhangi bir bilgi yer almıyor.

YORUMLAR 73 TÜMÜ
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Yut dışından olan araçalardan elektirikli olanında alınır tabi herkesin bütçesini bilmem herkes kendini ona göre ayarlar. Rabbim herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba yeni Citroen ami için. Çok konforlu bir araç değil. İçi bomboş. Teknoloji yok. Ve. Hız limiti Çok az parası çok pahalı. Kimse almaz. 350 bin verim. Clio 5 hb alırım daha iyi. Yarı boş olsun. Hem rahat giderim.
    Cevapla
  • Mahmut 2 yıl önce Şikayet Et
    Tıraşa paami bağlarım daha iyi 50 klmetre hizli ya parası da çok ben almam alan da çok olmuycaktir
    Cevapla
  • Derya 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazık birde çok uygunmus gibi fiyat yazmışlar zatenokadar param olsa neden bunu alayım ki
    Cevapla
  • gül baba 2 yıl önce Şikayet Et
    citroen ami aynı çoçuk oyunçağına benziyor ,yollardaki araçların içinde çok farklı durur ,tofaş şahin ,doğan bile bu araça göre daha görünümlü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR