Volvo, 100 binden fazla otomobili geri çağırdı

Volvo, 2023 yılında ürettiği küresel çapta 106 bin 900 otomobilini, fren sisteminde tespit edilen bir sorun nedeniyle geri çağırma operasyonu başlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.01.2023 15:47 GÜNCELLEME 25.01.2023 16:48 OTOMOBİL
Volvo, 100 binden fazla otomobili geri çağırdı
Volvo, 100 binden fazla otomobili geri çağırdı

İsveçli otomobil üreticisi Volvo, kapsamlı bir geri çağırma operasyonuna imza atıyor.

Şirketten yapılan açıklamada, küresel çapta 106 bin 900 Volvo markalı otomobilin geri çağırma operasyonuna dahil edildiği belirtildi.

Volvo'dan konuya ilişkin yapılan açıklamada, geri operasyonun araçların fren sisteminde tespit edilen bir sorundan kaynaklandığı kaydedildi.

İsveçli üreticinin geri çağırma operasyonuna dahil ettiği modeller ise 2023 yılında üretilen C40, XC40, S60, V60, XC60, V90 ve XC90 olarak açıklandı.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • önder 1 yıl önce Şikayet Et
    Volvol artık isveçin değil
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Volvo firmasını Çin firması Geely satın aldı
    Cevapla
  • Szgn 1 yıl önce Şikayet Et
    Kutsal kitabımıza yapılan çirkin saldırıyı Kınamak ve protesto etmek için İsveç malı olan ürünleri kullanmamamız kanaatindeyim
    Cevapla
  • Peymantoy 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle haklısın bende tam bu sebepten olmasa da volvo almıyorum zaten, gerci birde aracin fiyat problemi var ama onu saymayalim...
    Cevapla
  • Muhsin 1 yıl önce Şikayet Et
    2018 den sonra volvo alınmaz çünkü Çinlilerin eline geçti
    Cevapla
  • Volvo 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemen karalamak ne diye! Hala daha dunyanin en guvenilir araci arti Volvo araclarininin uzerinde Iscec in izni olmadan hic bir sekilde oynama yapamazlar...Yani cine de satilsa Turkiyeye de satilsa olay böyle.
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğu Türkistan’a kan kusturan Çin’in Allah belasını versin. Ben şahsen kullanmıyorum Çin malı. Aldıklarımada dikkat ediyorum. Çin’in o çakma telefonlarını kullanacağıma gider İPhone kullanırım daha iyi
    Cevapla
  • Kayabeyli 1 yıl önce Şikayet Et
    Kullandığın telefon hangi ülkede üretiliyor? Bırakın bu saçma fikirleri bilip bilmeden konuşmayın. Araştırmacı olun biraz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    artık çin malı şirket çin e satildi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR