Togg'dan heyecanlandıran paylaşım: 28 Ocak'ı bekleyin

Togg'un dijital platformu Trumore'da fırsatların ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de Togg'da test sürüşü yapmak, Gemlik Teknoloji Kampüsü'nü ziyaret etmek için başvurular Trumore'dan alınmaya başlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.01.2023 14:55 GÜNCELLEME 27.01.2023 16:09 OTOMOBİL
Togg'dan heyecanlandıran paylaşım: 28 Ocak'ı bekleyin
Togg'dan heyecanlandıran paylaşım: 28 Ocak'ı bekleyin

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un fiyatı şubatta açıklanıp, siparişler alınmaya başlanacak. Türkiye otomotiv sektörünü 2023'de hareketli günler bekliyor. Yeni yatırım ve üretim planlarının açıklanacağı 2023, değişim ve dönüşümün yılı olacak. Yılın ilk yeniliği "Türkiye'nin Otomobili" Togg ile başlayacak. 2022 sonunda Gemlik Kampüsü'nde seri üretime başlayan Togg, homologasyon işlemlerinin tamamlanmasının ardından ilk elektrikli SUV modelini mart sonunda satışa sunacak.

Togg'un doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı C SUV'un ön siparişinin dünya çapında yenilikçi bir yöntemle satışa açıldı.

"Bir otomobilden fazlası için" yola çıkan Togg, bir hafta önce dijital platformu Trumore'un ilk temas noktası olan mobil uygulamasını App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sundu.

Trumore üzerinden NFT ile "100. Yıl Özel Seri" kapsamında üretilecek 2 bin 23 adet akıllı cihazın ön siparişine katılma ve sıralamayı belirleme hakkı sunuldu. Ardından uygulama bir haftada 100 binden fazla kez indirildi.

Togg, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gemlik'teki Teknoloji Kampüsümüzü ziyaret etmek, akıllı cihazımızla test sürüşü yapmak ister misiniz? Trumore'u indirin, 28 Ocak'ı bekleyin" ifadelerini kullandı.

 

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • yazı/yorum 1 yıl önce Şikayet Et
    artık şu modellere isim verilse daha uygun olmaz mı? ne zamana kadar c suv veya sedan olarak anılacak.
    Cevapla
  • araçlar kime 1 yıl önce Şikayet Et
    bu özel seri ve net işi saçmalık. 2023 araç kime gidecek? herkes aynı şartlarda olmalı.
    Cevapla
  • Maket Bıçakları 1 yıl önce Şikayet Et
    hepsi sana gelecek merak etme
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR