Tofaş üretime ara veriyor

Tofaş fabrikasını geçici olarak kapatıyor. Fabrika, üretime 24 gün ara verecek. Yaklaşık 7 bin işçinin çalıştığı otomotiv devi 7 Ağustos’ta şartel indirecek.

ABONE OL
GİRİŞ 06.07.2023 11:30 GÜNCELLEME 06.07.2023 11:34 OTOMOBİL
Tofaş üretime ara veriyor
Tofaş üretime ara veriyor

Otomotiv devi Tofaş Otomobil A.Ş., Bursa’daki fabrikasında planlı izin kullanımı, üretim hatlarında yapılacak planlı bakım ve yatırım çalışmaları sebebiyle 24 gün üretime ara veriyor. Yapılan açıklamada, şu cümlelere yer verildi:"Şirketimiz Bursa fabrikasında 07 Ağustos 2023 - 30 Ağustos 2023 tarihleri arasında planlı izin kullanımı, üretim hatlarında yapılacak planlı bakım-onarım çalışmaları sebebiyle üretime geçici olarak ara verilecektir. Bahse konu dönemde çalışanlarımız yıllık izin hak edişlerini kullanacak olup, fabrikamızda nöbetçi personel ile sadece bakım ve revizyon çalışmaları gerçekleştirilecektir."
 

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • ali 9 ay önce Şikayet Et
    ulan adamlar her sene aynı tarihte çıkıyor zaten Ağustos 2. haftası Eylül 1
    Cevapla
  • DURSUN 9 ay önce Şikayet Et
    Adamlar Türkiye de satış rekoru kırdılar şimdi geri çekilib piyasanın yükselmesini bekleyecekler hesap bu kadar basit
    Cevapla
  • Mustafa 9 ay önce Şikayet Et
    Her yıl olup olmadığını bilmiyorum, ama biraz garip bir durum. Hükümetin 2. el araç kararı ile ilgili olma ihtimalini değerlendirmek lazım
    Cevapla
  • böyle 9 ay önce Şikayet Et
    artık 2. el araç ithalatının önüne geçilemez. bunlar yapılamaz zannediyorlar heralde.
    Cevapla
  • İklimDeğişikliği 9 ay önce Şikayet Et
    Hükümetimiz ipek yolu ticareti demiryolu ile çin otomotivleri getirmelidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR