Skoda'dan çalışanlarına 29 maaş ikramiye

Çek otomotiv üreticisi Skoda'nın Türkiye temsilcisi olan Yüce Auto, çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdi. Geçen sene de verdiği 25 maaş ikramiye ile gündeme gelen firma bu zamana kadar dört kez 'En İyi İş Yeri' ödülünü aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.03.2024 12:42 GÜNCELLEME 05.03.2024 12:42 OTOMOBİL
Skoda'dan çalışanlarına 29 maaş ikramiye
Skoda'dan çalışanlarına 29 maaş ikramiye

Çek otomotiv üreticisi Skoda'yı Türkiye'de temsil eden Yüce Auto'nun çalışanlarına verdiği ikramiye miktarı geçen sene çok konuşulmuştu. 2022 yılında, çalışanlarına 25 maaş ikramiye veren markanın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, "Çalışanlarımız bizim her şeyimiz, ailemiz. Başarımızın altında çalışanlarımızın emekleri var. Bu yıl işlerimiz yolunda gitti ve böyle bir karar aldık." ifadelerini kullanmıştı.

Yüce Auto bu sene de çalışanlarına verdiği ikramiye miktarıyla gündeme geldi. Firma 2023 yılı ikramiyesi kapsamında çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdi.

PANDEMİ DÖNEMİNDE DE İKRAMİYE VERİLDİ

Yüce Auto, ikramiye uygulamasını pandemi döneminde de devam ettirdi. Pandeminin bir senesinde 13, diğer senesinde 14 maaş ikramiye verildi.

Yüce Auto aynı zamanda Kincentric Best Employers kapsamında dört kez 'En İyi İş Yeri' ödülünü kazandı.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Ali 1 ay önce Şikayet Et
    konyada ahlaksızlar her sene bırak ikramiyeyi vergi kaçırmak için her yıl mercedes bmw volvo yeniliyor mültecileri köle gibi çalıştırıyor
    Cevapla
  • AYDIN 1 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun. Bundan dolayı SKODA arabaları benim alacağım arabaların başında olacaktır. Bu yaz Allah nasip ederse araba alacağım. Emin olun listenin başında SKODA olacak. İşçi dostu emekçi dostu. Tekrar helal olsun
    Cevapla
  • Cezmi Cenk 1 ay önce Şikayet Et
    Bunu tüm isyerleri uygulayabilir. İş adamları yüzde 30 karla çalıştırsa fabrikayı giderler yüzde 15tutsa o zaman kalan elindeki net kar yüzde 10 olsun onun da hepsini kendi cebine cukkalamiyor. Güzel hareket.
    Cevapla
  • Erdem 1 ay önce Şikayet Et
    Ornegin 2023 yılı içinde 1000 adet araba satmış olsun. Ve kar marjı %20 olsun. Ara Araclar ortalama 1.500.000 tl olsa yani arac başı 300bin tl kar eder. 1000 araçta 300.000.000 kar elde eder. Bu karı alıp cebe atıp evler arabalar alabilirdi ama işçilerde sebeblensin demiş helal olsun. 50milyonu bana kalsa yeter demiş.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR