Arınç'tan 'AVM yapılacak' iddialarına yanıt

Başbakan Yardımcıs Bülentı Arınç, oğlunun veya bir başka akrabasının Taksim Gezi Parkı'na yapılacak AVM'ye ortak olduğu yönündeki iddialara Twitter hesabından cevap verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.05.2013 15:16 GÜNCELLEME 31.05.2013 15:16 Partiler
Arınç'tan 'AVM yapılacak' iddialarına yanıt
Arınç'tan 'AVM yapılacak' iddialarına yanıt

Arınç, takipçileriyle paylaştığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Taksim Gezi Parkı'na yapılacak AVM'ye oğlumun veya başka bir akrabamın ortak olduğu iddiası külliyen yalandır. Bu olaya şahsımı ve ailemden birilerinin adını karıştırma gafletinde bulunanları kınıyorum. Kesin olarak söylüyorum, burayla ne benim ne de ailemden herhangi birisinin hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır. Bununla birlikte iftiranın da bir sınırı olur diye düşünüyorum. Şahsıma ve aileme bu iftirayı atanları kamuoyunun takdirine havale ediyorum."

KAYNAK : AA
YORUMLAR 4
  • Samet Ergül 10 yıl önce Şikayet Et
    yılmaz korkmaz. bu ülkeyi kimlerin nasıl sattığını çok iyi biliyoruz, elinin altında internet var açıp biraz bilgi sahibi olmanı tavsiye ediyorum.Türkiye Cumhuriyeti böylesi bir büyüme ve böylesi bir yükselme yaşamadı, senin peşinde koştuğun diğer partiler yıllardır varlar fakat bir hiç oldukları için, iktidar olamadıkları için hayal dünyasında iktidar oldukları için çekemiyorsunuz, yapılanları kaldıramıyorsunuz :) Adam çıkıp avm olmayacak diyor adam çıkıp ağaçlar sökülüp başka bir yere dikildi diyor ama sen ve senin gibiler nedense artık amacınız ne ise lafları farklı şekilde dinliyorsunuz. Mahkemeler var itirazda bulunursun bak topçu kışla inşaatı durduruldu yani eylemlerin durması lazım ama artarak devam ediyor sebep ? bdp (pkk) chp ve disk siz işte busunuz, bu ülkeye faydası dokunmayan bir avuç varlıksınız. sizler bu ülkede huzur istemeyen farklı amaç güden insanlarsınız.
    Cevapla
  • Yılmaz Korkmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    Dimi Zafer Şeker kardeşim. Zaten bütün bunlar babalarının hayrına yapılıyor. Bir yanlışa da yanlış deyin yahu. Adamları ilahlaştırdınız resmen. ne yapsalar doğru gibi algılıyorsunuz. Umarım iktidarın ülkeyi satma gibi bir düşüncesi yoktur. Varsa zaten sizin gibiler yüzünden gerçekleşir.. Hayır anlamıyorum. Yanlış olsa bile savununca sevap kazandığınızı mı düşünüyorsunuz. Sırf orada eylem yapan insanlar solcu diye ağaç kesilmesine göz mü yummak lazım? “Kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikiniz” sözü sana birşey hatırlatmıyor mu?
    Cevapla
  • zafer şeker 10 yıl önce Şikayet Et
    ALPEREN VE iftira. Yalanlara iltifat etmek ve iftira atmak ALPEREN ismine ne kadar yakışır bilmiyorum. Ançak ,son yıllarda BOZKURT ve PERİNÇEK'i yanyana çok yaklaştıranlar var.Araştırmadan ve anlamadan İFTİRA karakteri o birliktelikten mi oluştu diye sorası geliyor insanın..!!!
    Cevapla
  • ALPEREN BOZKURT 10 yıl önce Şikayet Et
    bunların dini imanı para. AVM için 5-10 ağaçcık kesilmiş çokmu...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR