Kemal Kılıçdaroğlu medyaya yüklendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Taksim'de yaşanan olayları değerlendirerek medyaya yüklendi. Başbakan Erdoğan'ı diktatörlükle suçlayan Kılıçdaroğlu halkın tepkisinin gayet yerinde olduğunu söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.06.2013 11:36 GÜNCELLEME 01.06.2013 11:50 Partiler
Kemal Kılıçdaroğlu medyaya yüklendi
Kemal Kılıçdaroğlu medyaya yüklendi

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

Taksim'deki göstericilere orantısızca müdahale edildiğini söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, "istanbul'a sahip çıkanlara biber gazıyla, tazyiklerle müdahale edildi. Bu nasıl iştir" dedi. 

ONUN İKTİDARLIĞI ONUN CÜRMÜ KADARDIR

İstanbul'a haraketi öncesi Taksim'deki gerginliği değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Birileri acaba medya yöneticilerine telefon mu etti? Nasıl bir medyadır bu. ABD'den bile bizim medyaya eleştiri geliyor. Akıl var mantık var. Halkın sesine kulak tıkayan bir medya var. Millet ağacına sahip çıkıyor. Onbinler diktatöre ve baskıya itiraz ediyorlar. Özgürlük ve demokrasi istiyorlar. Bende özgürlük ve demokrasi için İstanbul'a gidiyorum. Recep Tayyip Erdoğan'ın gücü yetmez buna. İktidar oldum herşeyi yapacağım anlamına gelmez. Onun iktidarlığı onun cürmü kadardır. Recep Tayyip Erdoğan ben ne dersem o gerçekleşir diyor" diye konuştu. 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • necmettin polat 11 yıl önce Şikayet Et
    ZEKARİYA KÖYDE. Sayın kılıçtar oğlu istanbulda zekariye köyde kesilen ağaçları nereye götürdünüz acaba cevap verebilirmisiniz ,acarkent siteleri yapılan yerlerdeki ağaçları kime soralım kılıçtar oğlu sizi gidiler sizi
    Cevapla
  • Eral eral 11 yıl önce Şikayet Et
    hangi halkın tepkisi?. halkın tepkisiymiş... hangi halkın tepkisi arkadaş. kimi temsil ediyor bu halk? yalnızca ve ancak chpyi. yani bizim anladığımız manadaki halkı değil. cürmünüz kadar yer yakarsınız. bu milletin bu provakasyonlara karnı tok, bu medyanında...
    Cevapla
  • Ali Arı 11 yıl önce Şikayet Et
    Ali Arı. Eyyy Kılıçdaroğlu Allah Senin Ve Senin Gibilerin Şerrinden Korusun Bu Milleti Ya..
    Cevapla
  • Bahadır Bahadıroğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    Candaş Medyan Daha Napsın. Yarım saat yer verdiler. İç savaş çığırtanları sizi.
    Cevapla
  • Mustafa YILMAZ 11 yıl önce Şikayet Et
    kemal efendi herhalde. Bu gezi parkında CHPli meclis üyelerininde imzasının olduğunu ortaya çıkarılmasına sinirlenmiştir..Ne diyordu yamağı Gürsel tekin..imzamızı bulun istifade edeyim..yalanı yatsıya varmadan ortaya çıktı..onun için tüm bu kıvırmalar,çılgınlıklar..CHP seçmeni işte bu kdar akıllı..kendilerini nasıl kandırıldıklarını göremeyecek kadar saflar..sazanlar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR