CHP'li Tekin: Kardeşi de olsa affetmez!

Katıldığı televizyon programında Kılıçdaroğlu ve Sarıgül dosyasının bulunduğu fotoğraf karesi ile ilgili sorulan soruyu cevaplayan CHP'li Gürsel Tekin çok çarpıcı bir yorumda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 07.11.2013 23:00 GÜNCELLEME 07.11.2013 23:39 Partiler
CHP'li Tekin: Kardeşi de olsa affetmez!
CHP'li Tekin: Kardeşi de olsa affetmez!

Ülke TV'de yayımlanan En Sıradışı programına konuk olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'e, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elinde yer alan yolsuzluk dosyası ve aynı rafta bulunan Mustafa Sarıgül dosyasının bulunduğu fotoğraf karesi soruldu. 

Programın sunucusu Gazeteci Turgay Güler, "O dosyada ne var?" diyerek "Bugüne kadar birçok dosyayı açtınız açılmayan dosyalarandan bir tanesi Mustafa Sarıgül dosyası. Bu fotoğrafı CHP kendisi çekti. Diyelim ki yarın Sarıgül aday olursa bunu CHP'liler soruyor. Size de sayın Gürsel Tekin şu dosyası getirsenizde içine bir bakalım derse ne diyeceksiniz?" sorusunu CHP'li Tekin'e yöneltti. 

İstanbul için adaylığı konuşulan isim CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ise, "Hemen şunu söyleyeyim. Ben dosyanın içerisinde ne olup olmadığını bilmiyorum. Bilmiş olsam zaten sizlerle paylaşırım. O dosyanın içerisinde olumsuzluklar olursa sayın Kemal Kılıçdaroğlu kardeşi de dahi olsa onu affetmez söyleyeyim" diye cevap verdi. 

İşte o fotoğraf:

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 2
  • Mlym 59 10 yıl önce Şikayet Et
    EEEEEE. Sarıgül nasıl affedildi o zaman????
    Cevapla
  • virdis moment 10 yıl önce Şikayet Et
    hep oyun hep oyun, ne zaman bırakacaksınız bu ayak oyunlarını,,. seni sandalye bekçi bile etmezler,,, bunlar hep sarıgülü kazanma oyunları,, o da yedi zaten,,,siyaset mühendisleri kazandı,, sosyaldemokratlar kaybetti,,, sol kaybetti,,, zaten bundan biriey olsaydı abd onu ilk ziyaretinde chp nin başına getirirdi,,,
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR