Ala'dan HDP'nin çağrısına tepki!

İçişleri Bakanı Efkan Ala, HDP'nin sokağa çıkma çağrısı üzerine açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.11.2014 00:50 GÜNCELLEME 01.11.2014 01:10 Partiler
Ala'dan HDP'nin çağrısına tepki!
Ala'dan HDP'nin çağrısına tepki!

Efkan Ala'nın açıklamalarından satırbaşları:

- İnsanlarımızın mal ve can güvenliğini tehlikeye düşürecek bu tür çağrıyı tekrardan yapmış olması ikinci büyük hatasıdır HDP'nin. Bu ülke hepimizin ve hepimizin üzerinde titremesi gereken sorumluluklarımız var. O çocuklar, sokağa çağrılarak gelecekleri karartırılıyor. Onların üzerinden siyaset yapılıyor. Bunlar, doğru şeyler değil.

- İnsanları sokağa çağırmak bizim kanunlarımıza aykırıdır. O insanların, sokağa çıkanların sorumluluğu, o çocukların sorumluluğu elbette HDP'nin üzerindedir. Biz kesinlikle bu çağrıya vatandaşlarımızın kulak asmamasını, uymamalarını arzu ediyoruz.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • adar 9 yıl önce Şikayet Et
    DAİŞİ De sizide bekleriz buyrun :))
    Cevapla
  • levent 9 yıl önce Şikayet Et
    Bakan konuşuyor dikkat. İzin aldı mı acaba? Her konuşmasından sonra bir pot kırıyor....
    Cevapla
  • İsmail Aga 9 yıl önce Şikayet Et
    Çıkanı devletin milletin malına canına kastedeni vururuz deyin artık. Demokrasi ile 200.000 çapulcu 75 milyona verdiği zarara bakın.
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    korkusuz hatrın canı cehenneme,şu ülkede yaşayanlara kabir azabı çektiren şu hdp.ve siyasi ,anarşik ve her türlü stk.nın nefes boruları kesilmeli devlet etmenin gereğidir
    Cevapla
  • Kullanıcı 9 yıl önce Şikayet Et
    Birileri birilerini suça teşvik ediyor ve o birilerine sadece "Bunlar, doğru şeyler değil." Veya "Kınıyoruz" denilebiliyor. Ben bu işi çözemedim. Yani kanunen şimdi bu hdp yaptığı suç değilmi ben mi yanlış biliyorum ? Suçsa neden sadece kınanıyorlar ? Bu böyle alır başını gider yani her seferinde sokağa çağırırlar ortalık yakılır yıkılır birileri de kınar fakat yakılan yıkılan geri gelmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR