Bahçeli'den şaşırtan 'veda' hediyesi

MHP lideri Bahçeli, kongre öncesi değişecek olan yöneticilere veda etti.

ABONE OL
GİRİŞ 06.03.2015 09:32 GÜNCELLEME 06.03.2015 09:33 Partiler
Bahçeli'den şaşırtan 'veda' hediyesi
Bahçeli'den şaşırtan 'veda' hediyesi

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin dünkü merkez yönetim kurulunda, kongre öncesi değişecek olan yöneticilere veda etti.

Yöneticilere üzerinde üç hilal bulunan antika görünümlü minik radyolar armağan eden Bahçeli, yaptığı konuşmada ise “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AKP’den önce alanlara inmesi ve açıkça AK Parti’ye oy istemesi, 400 vekilden bahsetmesi korkunun itirafıdır. Cumhurbaşkanı 17-25 Aralık yolsuzluklarının şimdilik üstü örtülse de ileride bir gün hesabının sorulacağından korkuyor” değerlendirmesini yaptı.

YORUMLAR 29 TÜMÜ
  • Serhat36 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu kim oluyor ya.Kendini Cumhurbaşkanımla denk tutuyor.Alo kendine bak,Aklını başına al.Unutmadık Apo'yu ipten kurtardığın günü.Milliyetci görmessem,bunlara Ülkücü diyeceğim.
    Cevapla
  • AYŞE 9 yıl önce Şikayet Et
    Yine pensilvanyanın talimatını yerine getirmiş! Çok yazık oluyor ülkücü camiaya!!!
    Cevapla
  • selda 9 yıl önce Şikayet Et
    yolsuzluğu yok ama gittiği bir yol da yok.yıllardır o makamı boşuna işgal ediyor.hani meşhur bir söz vardır ''ya bir yol aç-ya bir yol göster-yada yoldan çekil''.bu adam üçünü de yapmıyor işin acı tarafı bu.
    Cevapla
  • ziiiiirt......erenköy....... 9 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar" sayın bahçeli'nin ayrılmasını,,kesinlikle istemiyorum...... Ya onun yerine kabiliyetli başka biri gelirse yazık değilmi "ak-parti" seçimlerde" bir""iki" puan kaybetsin......
    Cevapla
  • kaan 9 yıl önce Şikayet Et
    devlet bahçeli bıraksa siz oy verecekmisiniz. niye tayyip bırakmıyor. bahçelinin yolsuzluğumu var
    Cevapla
  • Ayşe 9 yıl önce Şikayet Et
    Yok mu??? Mesela gölcük depreminde kaybolan beş buçuk milyon dolar? Ve 21 şubat 2001 gecesi doların yüzde yüz değer kazanması ile zenginleri bir gecede dolar milyarderi yapması? Dört yıl önce on mhp li milletvekilinin kasetle gelen istifaları?Ötekileri sayarsam yüzün kızarır... Ama sen de kızaracak yüz olsaydı bu yorumu yapmazdın!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR