İşte MHP'nin kuracağı koalisyonun yolu

MHP’nin kuracağı koalisyonun yolunu anlatan Bahçeli, şartların oluşması halinde gövdelerini dahi taşın altına sokacaklarını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.08.2015 07:10 GÜNCELLEME 10.08.2015 10:20 Partiler
İşte MHP'nin kuracağı koalisyonun yolu
İşte MHP'nin kuracağı koalisyonun yolu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Genişletilmiş İl Başkanları toplantılarının basına kapalı bölümlerinde, ilginç açıklamalarına yenisini ekledi.

Bahçeli, geçmişte bir toplantıda “Emekli generaller, MHP’den elinizi çekiniz” dediğini belirterek, “MHP’yi iktidar heveslerinden bir unsur olarak kullanmaya çalışan irade Silivri’de oldu, MHP Meclis’te. O bakımdan bazıları kendini bilecek” diye konuştu.

MHP'nin koalisyon yollarından da bahseden Bahçeli, ''Türkiye kritik eşiğe geldi, kaos var, bundan çıkmak için elimizi taşın altına koyarız. Ama bunun şartı var. O şart oluşmadan taşın altına akrep, yılan kayar; bir de kentenkele girer. Biz yılan mıyız, çiyan mıyız? O taşın altına elimizi koymamız için taşın nerede durduğunu göreceğiz, başımıza ne geleceğini anlayacağız, baktık ki güven veriyor, değil elimizi gövdemizi koruz. Ama bunu yaparken taşın etrafındaki şartları önceden oluştururuz. Bunlar belli. Bu şartları kimse kabul etmez. Kabul ediyorlar mı buyursunlar gelsin. Programı ve protokolü hazırlarız ve birbirimizin gözüne bakarız. Saatlerce bakacağız ve kim gözünü başka yere çevirirse o yarın sözünden dönecek demektir. Elhamdülillah Müslümansak bir de Kuran’a el basacağız. İşte MHP’nin kuracağı koalisyonun yolu budur.'' dedi.

YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • 5hn 8 yıl önce Şikayet Et
    yazık olsun senin milliyetçiliğine
    Cevapla
  • abbas kamil 8 yıl önce Şikayet Et
    şaka gibi ya
    Cevapla
  • Hoca 8 yıl önce Şikayet Et
    1999 da SAYIN BAHÇELİ gözünü kime çevirdi de kendisine şartsız destek verip Başbakan olmasını isteyen o zamanın Fazilet partisine hiç tevessül etmedi. Kendilerine ELİ KANLI KATİLLERLE HÜKÜMET KURMAM DİYEN RAHŞANA cevap bile veremedi.
    Cevapla
  • balıkesirli 8 yıl önce Şikayet Et
    mhp oy verip oyunu çöpe atan sözde milliyetciler şu an şehidimizin namazı kılınıyor bahçeli bey antika arabanımı sürüyorsun nerdesin sana keyif yap diye verilmedi oylar
    Cevapla
  • Ali veli 8 yıl önce Şikayet Et
    Karşı tarafa güven yok haklı bahçeli yarın çözüm çözüm demeye başlarlar ... apo sevgisinden hala vazgeçemediler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR