Bülent Turan: Git artistliği başkasına yap

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, partisinin İl Danışma Toplantısı’nda teşkilat mensuplarına dikkat çeken bir uyarı yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.08.2015 18:51 GÜNCELLEME 25.08.2015 21:24 Partiler
Bülent Turan: Git artistliği başkasına yap
Bülent Turan: Git artistliği başkasına yap

“Başka Partiden adam kapmak için harcadığımız enerjiyi, kendi partililerimizden esirgedik” diyen Bülent Turan, partilileri “Kendi teşkilatına artistlik yapmak, acziyetten başka bir şey değil” diye uyardı.

Konuşmasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı örnek göstererek AK Partili yöneticileri uyarılarda bulunan Bülent Turan, “Sayın Erdoğan’ı Türkiye’de el cepte, ayak ayak üstüne atmış bir vaziyette göremezsiniz. Sadece başka ülkelerde farklı bir duruş sergiler. Biz de onu örnek almalıyız. Kendi teşkilatına artistlik yapmak, acziyetten başka bir şey değil. Git artistliği başkasına yap da boyunu göreyim” diye konuştu.

YORUMLAR 4
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    3 milyon 200 bin genç KPSS sınavına giriyor. son zamanlarda paralelle mücadele kapsamında birçok bakanlığa mülakatla mühendis...vs alımı yapılmaya başlandı. Yerelde, özellikle küçük illerde milletvekili ve parti yöneticilerinin torpilleri çok konuşuluyor. Ve her evde bir üniversite mezunu gencin iş beklediği bir ortamda bu durum çok tepki çekiyor.Bu gençlerin çoğu HDP'ye oy verdi maalesef. Ak parti seçimden önce kamuya personel alımında KPSS'nin esas alınacağını açıklarsa ciddi oy artışı sağlar.Bunun yanısıra memerların tayin ve yer değişikliklerinde objektif bir sistem getirilirse Ak Partiye ve millete yarayacaktır.
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    çok isabetli uyarı bütün bürokratların üstüne alınması lazım. kibir tavan yapmış çoğunda
    Cevapla
  • eyt 8 yıl önce Şikayet Et
    beğendim
    Cevapla
  • rıza 8 yıl önce Şikayet Et
    adam izmir de küçük ilçede belediye başkan adayı gösterilmeyince artistliğini yaptı ve seçim kaybedildi sonuç mu bu zat milletvekili adayı gösterilerek ödüllendirildi
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR