Ahmet Hakan'a saldırıya AK Parti'den ilk tepkiler

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2015 11:09 GÜNCELLEME 01.10.2015 11:14 Partiler
Ahmet Hakan'a saldırıya AK Parti'den ilk tepkiler
Ahmet Hakan'a saldırıya AK Parti'den ilk tepkiler

Çelik, 'Yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz.' dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün de saldırıyı tasvip etmediklerini belirtti.

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, saldırıya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Gazeteci Ahmet Hakan Coşkun'a yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Gazetecilere saldırı hiçbir şekilde mazur gösterilemez. Şiddet hiçbir şekilde tasvip edilemez. Şiddet, kayıtsız şartsız reddedilmelidir.

Tüm basın mensuplarına geçmiş olsun diyor, en iyi dileklerimizi iletiyoruz. Gazetecilere yönelik şiddeti mahkum ediyor ve en güçlü şekilde kınıyoruz."

. 'KABUL ETMİYORUZ'

Reuters'a Ahmet Hakan'a saldırıyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, "Böyle bir saldırıyı tasvip etmiyoruz. Kabul de etmiyoruz. Bu saldırılar nereden gelirse gelsin kime yapılırsa yapılsın, bu tür olayları hep birlikte reddetmemiz lazım" dedi.

GÖKÇEK: SALDIRIYI KINIYORUM

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyla ilgili "Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı kınıyorum" açıklamasını yaptı.

Gökçek Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı kınıyorum. Şiddet hiçbir şekilde meşru gösterilemez. Geçmiş olsun sana Ahmet" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • hursit dilaver 8 yıl önce Şikayet Et
    BAY AKP SÖZCUSU...LATİF erdoğan için,RASİM ozan için,MEHMET özmen için MURAT sancak için ne yaptın.önce bunlar sonra ahmet hakan dedikleri..ahmet hakan saraylı mı..hemen ayağa kalktınız. yanlış yapmayın.bak öncesinde kimler var..önce onlara geçmiş olsun de..hadi bakalım.
    Cevapla
  • MuhammeTs 8 yıl önce Şikayet Et
    Dün Cem Uzan'ı kovalayacaktı ne oldu? Twitter dan Adamı tehdit ediyordun hemen karşiligini aldın
    Cevapla
  • M.KEMAL ÖZDEMİR 8 yıl önce Şikayet Et
    Anlayamadığım yumruğun Ak parti ile ne alakası varki, bazıları heralde günah keçisi arıyor çamur at izi kalsın mantığı var seçim yaklaşıyor ya heralde ondan her koldan saldırıyorlar valla adamları dış ve iç mihrakların OYUM HERZAMAN MİLLETTEN YANA OLAN AK PARTİYE BU TÜR PALAVRALARA İNANMAYIZ BİZ. HAKAN BEYEDE GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ŞİFA VERSİN.
    Cevapla
  • osman 8 yıl önce Şikayet Et
    anlaşılan yumruk erken patlamış asıl gaye farklıdır desem !!!!!!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • Remzi 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence değmez. Şiddete karşıyız ve şiddeti savunacak değiliz. Ama ekranlarda teröriste oy isteyen birinin dayak yemesine de üzülmeyiz. Terörü destekleyenlerin teröre ve şiddete maruz kalmaları, şikayet etme haklarını ortadan kaldırır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR