Aylin Nazlıaka disipline sevk edildi

CHP MYK, CHP’li Aylin Nazlıaka’nın partiden kesin ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sev edilmesini kararlaştırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.02.2016 14:38 GÜNCELLEME 03.02.2016 16:06 Partiler
Aylin Nazlıaka disipline sevk edildi
Aylin Nazlıaka disipline sevk edildi

CHP Merkez Yürütme Kurulu CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın, kesin ihracı talebi ile disiplin kuruluna sevkine karar verdi. Bu konu hakkında Parti Meclisi'nin de görüşü alınacak.

CHP MYK toplantısında bugün Atatürk posteri tartışmasında CHP muhakkiklerinin hazırladığı rapor ele alındı. Rapor sonucu CHP'li Nazlıaka disiplin kuruluna sevk edildi.

NAZLIAKA'DAN İLK AÇIKLAMA

CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka yaptığı ilk açıklamada "Atatürk'ün portresinin 'çöpe atılması' gibi bir durum asla söz konusu değildir" dedi.

Nazlıaka şunları söyledi:

"Atatürk'ün portresinin 'çöpe atılması' gibi bir durum asla söz konusu değildir. Odalarımızdaki resmin boyutu gözetildiğinde dahi bunun mümkün olamayacağı açıktır.

Makamlar ve mevkiler gelip geçer, onurlu duruşları ise tarih yazar. Atatürk devrimleri ve Cumhuriyet değerleri için verdiğim mücadele son nefesime kadar sürecektir."

CHP 7 ŞUBAT'TA KARARINI VERDİ

CHP parti meclisi, Ankara mileltvekili Aylin Nazlıaka ile ilgili kararını vermek üzere 7 Şubat'ta olağanüstü toplanacak.

YORUMLAR 66 TÜMÜ
  • salih 8 yıl önce Şikayet Et
    allahını seven kaçsın kaçan kurtulur
    Cevapla
  • TÜRKİSLM 8 yıl önce Şikayet Et
    ya sen kendini ne sanıyorsun,ne devrimi,ne mücadelesi,ne tarihi,ulan sen hasbelkader Mv.olmuş bir kadınsın.Milletin gözünde sıfır değerdesin!
    Cevapla
  • calek 8 yıl önce Şikayet Et
    allah indinde çok onurlu durdun aylin biz zeten senin rezidansda namaz kılıp zikreden zat-ı muhterem mürşidi kamil mübarek biri olduğunu biliyoruz.
    Cevapla
  • adel 8 yıl önce Şikayet Et
    çooook üzüldüm.orası partimiydi
    Cevapla
  • fatih hamidullah 8 yıl önce Şikayet Et
    Yakışır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR