AK Parti’den ilk teşekkür mesajı Alkış’dan

AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde MKYK üyeliğine seçilen Zeynep Alkış, teşekkür mesajı yayımladı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2016 15:50 GÜNCELLEME 22.05.2016 15:50 Partiler
AK Parti’den ilk teşekkür mesajı Alkış’dan
AK Parti’den ilk teşekkür mesajı Alkış’dan

"İnsanlık tarihi boyunca dosdoğru bir istikamette ilerleyen, iyinin ve doğrunun mücadelesini tevarüs etmiş hareketin bir temsilcisi olarak, AK Partimizin Yeni Yönetim (MKYK) kadrosuna seçilmiş bulunmaktayım" diyen Zeynep Alkış, "MKYK üyeliği görevine beni uygun gördüğü için Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a teşekkür ediyorum. Sayın Genel Başkanımızın takdiridir. Benim için büyük onurdur. Cumhurbaşkanı'mıza ve kurucu öncülerimize de şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

Mesajında Alkış, "Şahsımı telefon, mesaj ve diğer iletişim araçları ile arayan tebrik eden ve başarı dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma, dostlarıma ve Türk Milletine hizmet yolunda birlikte yürüdüğüm dava arkadaşlarıma; en başta da aileme teşekkür ve saygı dolu duygularımı arz ederim. Sizlerin destek ve duası vede Cenab-ı Allah'ın takdiri ile millete hizmet yolunda gayretlerimizi güçlü bir irade ve artan bir heyecan ile sürdürmeye devam edeceğiz" ,ifadelerine yer verdi.

Mesajında, "Bu kutlu yürüyüş ile tanışalı 15 yıl oldu" diyen Alkış, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Hiç vazgeçmedik sevdamızdan. Kadim Medeniyet davamızı kendimize öncü yaparak düştük yollara" diyen Alkış, "15 Yıl boyunca HAK davamızı halkımızla paylaştık. Yeni ve Büyük Türkiye yolunda bazen gözyaşlarımızla bazen direncimiz bazen kararlılığımız bazen de inancımızla taşları döşedik. Güçlü Bireyi, Güçlü Toplumu, Güçlü Milleti, Güçlü Demokratik Büyük Türkiye'yi hep beraber inşa etmek için direndik. Hiç pes etmedik. Hamd olsun. İnsan onuru, insanın eşrefi mahlukat olma özelliğinden gelir, o onuru korumak bizim asli görevimizdir. Bu kutsal görevde sorumluluk alacağıma söz veriyorum. 7 Bölgede siyaset yapan tek parti AK Partidir. Etnik milliyetçilikten nemalanmayan tek parti AK Partidir. Amasız ve Ancaksız siyaset yapan tek parti AK Partidir. AK Parti'nin temel ilkesi özgürlük, adalet ve güvenliktir.

Şiddet araçlarına prim vermeyen, eski Türkiye’nin meselelerine çözüm üreten özgürlük hareketinin adı AK Partidir. İllegal örgütlere, Paralel yapılanmalara, çetelere meydan bırakmayan, kayıt dışı siyasetle mücadele eden en güçlü siyasi hareket AK Partidir. Darbecilere fırsat vermeyen darbelerle yüzleşen tek parti AK Partidir. Tehditlere boyun eğmeyen, tek parti AK Partidir. Cesurca hem sandığın hem milletin onurunu koruyan hareketin adı AK Partidir. 1982 Anayasası'nı kaldırıp yeni anayasayı yeni Türkiye'ye hediye edecek partinin adı AK Partidir. Bu ülkede özgürlüklerin genişletmeye, ekonomisini büyütmeye,  birlikte yaşama kültürünü zenginleştirmeye katkı sağlamak için; Yola Devam.

Biz AK Partiyiz. Biz Büyük Bir aileyiz. Biz Türkiyeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın bıraktığı miras AK Parti için bir şeref meselesidir. O miras bizim şerefimizdir ve sonuna kadar korunacaktır. Bütün kadrolarımız onun başı dik, onurlu yürüyüşünün devamı için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır ve nazırdır.

Bilinmesini isterim ki; gerek özgürlük alanlarının genişletilmesi, derinleştirilmesi ve yaygınlaştırılması anlamında, gerekse demokrasinin kökleşmesi anlamında şimdiye kadar edindiğimiz mirası daha ileri safhalara, hatlara taşımaya hep birlikte kararlıyız. Bunu 75 milyon vatandaşımız ile birlikte başaracağız. Gerçekleştirdiğimiz milli irade devrimini, kökleştireceğiz, daha büyük Türkiye, daha adil bir dünya için mücadele vereceğiz.

 Allah, hepimizi kendi hükmünün icrasına vekil kılsın, yâr ve yardımcımız olsun…”

YORUMLAR 1
  • aslan 7 yıl önce Şikayet Et
    güney doğudan bakan yok esefle kınıyorum .
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR