CHP'li vekil hazmedemedi: Kabus gibi

CHP'li Aykut Erdoğdu, yaptığı telefon aramasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesini duyunca çılgına döndü.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 16.07.2017 00:59 GÜNCELLEME 16.07.2017 01:40 Partiler
CHP'li vekil hazmedemedi: Kabus gibi
CHP'li vekil hazmedemedi: Kabus gibi

15 Temmuz'da düzenlenen kanlı darbe girişiminin yıldönümünde şehitler dualarla anıldı.

ERDOĞAN'IN SES KAYDI

00.13'te Türkiye genelinde selalar okunmaya başladı. Bu sırada Turkcell hattından arama yapanlar ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sesini duydu.

Erdoğan, ses kaydında ''Cumhurbaşkanınız olarak 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Gününüzü tebrik ediyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyorum.'' ifadelerini kullandı. 

"TELEFONDA BİLE KARŞIMIZA ÇIKIYOR"

Telefon aramalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ses kaydının çıkması CHP'yi rahatsız etti. Konuyla ilgili tweet atan CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, ''Yeter be... Telefonda bile karşımıza çıkıyor... Bu kadar hakaretin üstüne bu nedir be... Kabus gibi.." dedi. 

HATLARINI İPTAL EDECEK

CHP'li vekil, Turkcell hatlarını iptal edeceğini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR 244 TÜMÜ
  • suat 9 yıl önce Şikayet Et
    sizin kabusunuz daha başlamadı acele etmeyin sıra hepinize gelecek
    Cevapla
  • aziz yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    sen iptal et hattını..ben turkelle kızgındım..diğer 2 operatörü kullanıyordum..sen iptal et..bende turkcelle geçerim..vekiiiillll
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle