Lozan'ı kutlarken de Osmanlı'ya laf etti

Lozan Antlaşması'nın 94. yılını kutlayan CHP Lideri, Osmanlı'nın Sevr Antlaşması ile Anadolu'yu kaybettiğine dikkat çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 24.07.2017 12:42 GÜNCELLEME 24.07.2017 12:44 Partiler
Lozan'ı kutlarken de Osmanlı'ya laf etti
Lozan'ı kutlarken de Osmanlı'ya laf etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 94. yılına giren Lozan Antlaşması'yla ilgili bir tweet attı.

94 YIL OLDU

Osmanlı'nın Sevr Antlaşması ile Anadolu'yu kaybettiğini vurgulayan CHP Lideri, "Bize yeniden kazandıran Lozan Antlaşması'nın 94. yılı kutlu olsun!" ifadelerine yer verdi. 

İŞTE O TWEET

YORUMLAR 29 TÜMÜ
  • Görele 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahu sen ve senin gibiler osmanlıyı sevmezsiniz bu biliyoruz.
    Cevapla
  • Giresun gorele 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen kimsin
    Cevapla
  • s ahmet kar 6 yıl önce Şikayet Et
    9 gün öncede lozanda kaybettiğiniz haysiyetinizi kazanmak için bir fırsat veren 15 TEMMUZ un 1. yıldönümü vardı. Tüm Müslüman Türk Milletinin 15 TEMMUZ DEMOKRASİ gününü yeniden kutlar. KK ve zihniyetinide şunu söylemek isterim " siz bu memlekete dua edin ihanet etmeyin. Eger OSMANLI devletinde olsaydık sana ve zihindaşlarına milleti kışkırtmanın cezası çok ağır olur du. Adaleti kul hakkına girerek sözde arayan kk.
    Cevapla
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Hükümette arşivleri açmayıp belgeleri paylaşmayıp bunları yalan yanlış konuşturarak destek vermiş oluyor artık ecdada sahip çıkma vaktidir lütfen ne varsa paylaşın millet gerçekleri öğrensin yalan statüko sona ersin inceldiği yerden kopsun zaten sonunda olacağı odur.
    Cevapla
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Sevr anlaşması onaylandı mı ki anadolu elden gitsin tarihten haberin yok bari konuşma. Lozan da bizi neden yahudi hahamı temsil etti o kadar biliyorsan onu açıkla İngiltere Lozan ı neden hilafet kalktıktan sonra onayladı onu açıkla Lord curzon a inönü ne söz verdi onu açıkla!
    Cevapla
  • mustafa laz 6 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlıya laf atanın dilini kesmek lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR