Yazıcıoğlu için bin 500 kişilik yemek

Kahramanmaraş'ta iki yıl önce helikopter kazasında hayatını kaybeden eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu için memleketi Sivas'ta bin 500 kişilik yemek verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.03.2011 16:53 GÜNCELLEME 25.03.2011 16:53 Partiler
Yazıcıoğlu için bin 500 kişilik yemek
Yazıcıoğlu için bin 500 kişilik yemek

Muhsin Yazıcıoğlu'nun anısını yaşatmak için Sivas'ta kurulan Deniz Yıldızları Derneği, Yazıcıoğlu'nun ölümünün ikinci yılında cuma namazı sonrası cemaate ve vatandaşlara yemek verdi. Ulu Cami yanındaki dernek binasında düzenlenen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterince, derneğin karşısındaki parka ve yola masalar kuruldu. Yemek sırası bekleyen vatandaşlar, yolda uzun kuyruklar oluşturdu. Kalabalık nedeniyle trafik bir süre aksadı.

Deniz Yıldızları Derneği Başkanı Resul Erdoğan, yaptığı konuşmada, ''Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının bir davası vardı. Bu dava Allah'ın davasıydı, Nizam-ı Alem davasıydı. İki yıl önce bugün Kahramanmaraş'ta elim bir helikopter kazası sonucu şehadet şerbetini içen Muhsin Yazıcıoğlu anısına bin 500 kişilik yemek veriyoruz'' diye konuştu.

Yemek sırasında Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

HATAY ALPEREN OCAKLARI YASİN-İ ŞERİF OKUTTU

Büyük Birlik Partisi'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Hatay Alperen Ocakları tarafından okutulan Yasin-i Şerif ile anıldı.

Merhum Yazıcıoğlu ve yol arkadaşları için vefatının 2. yılında Habib-i Neccar Camii'nde Yasin-i Şerif okutuldu ve hatim duası yapıldı.Hatay Alperen Ocakları tarafından organize edilen programa kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, alperenler ve vatandaşlar katıldı. Camiyi tamamen dolduran vatandaşların zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Hatim duasından sonra Alperenler Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili bir de sohbet programı düzenledi.

KAYNAK : AA - Cihan
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • YUSUF KARTAL 13 yıl önce Şikayet Et
    öldükten sonra kıymete binenler..... sayın başkanım senin kıymetini biz bilemedik.keşke dediğin gibibeni sevenler bana oy verse baraj falan dinlemem derdinya keşke cenazende bulunan sevdiklerin oy verseydi sana yeterdi.ama vermediler.hani bi sözün vardımahser yerine gittiğimde ne yaptın diye sorulduğunda vermediler diyip sizi şikayet edeceğim demiştin.vermedik haklısın.biz seni anlamadık hakkın var bizde.hakkını helal et,hakkını helal et,hakkını helal et.başkanım.bize hakkını helal etttttttttttttt....
    Cevapla
  • Bilal Köse 13 yıl önce Şikayet Et
    gercek vatan sever. Ben Hala inanamiyorum Resi Beyin vefatina..Mekani cennet Allah rahmet eylesin..Mhp nin basina gecek deyil Mepecilerin asil Lideri Olmasi Gerek Bi Insandi. Allah gani gani Rahmet eylesin.
    Cevapla
  • murat 13 yıl önce Şikayet Et
    MEKANIN CENNET OLSUN KOCA REİS. Ben rahmetli Muhsin YAZICIOĞLU nun suikaste uğradığına inananlardanım.Eğer yaşasaydı,baraj sorunu olmayan parti olacağanı düşünüyorum.çünkü seviyeli temiz halkça düşünen denenmemiş HALKLA,HAKLA,HAKKI DÜŞÜNEN BİR LİDERDİ O. BİZ MUHSİN başkanın ve arkadaşlarına ne olduğunu HALKLA,HAKLA öğrenmek istiyoruz.SEN ÖLMEDİN MUHSİN REİS.
    Cevapla
  • Bülent Bozkurt 13 yıl önce Şikayet Et
    ..... Mekanın cennet olsun başkanım
    Cevapla
  • a 13 yıl önce Şikayet Et
    mhp nin başına gececek adamdı. mekanı cennet olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR