SP'li Kalça: Başbakan çıldırmış olmalı

Saadet Partisi (SP) Zonguldak 1. sıra milletvekili adayı Şahin Kalça, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın hafta sonu Zonguldak’ta yaptığı mitingi değerlendirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.05.2011 20:56 GÜNCELLEME 09.05.2011 20:56 Partiler
SP'li Kalça: Başbakan çıldırmış olmalı
SP'li Kalça: Başbakan çıldırmış olmalı

Başbakan Erdoğan'ın, daha önce Türkiye genelinde çılgın projeyi çıkarttığını ve ardından da Zonguldak mitinginde çılgın Filyos Vadi Projesi diyerek halkı uyuttuğunu savunan Kalça, Başbakan'ın çıldırmış olduğunu savundu.

Başbakanın Batı Karadeniz Bölgesi'nin çılgın projesi diye iddia ettiği Filyos Vadi Projesi'nin katrilyonlarla ölçülemediğini dile getiren Kalça, AK Parti hükümetinin bu proje için 8,5 yılda 6,5 trilyon aktarım yaptığını ve 2011 yılı bütçesinde de 5 trilyon aktarım yaparak toplamda sadece 11,5 trilyon para ayrıldığını savundu.

Zonguldak mitinginde bu projenin sadece Zonguldak’ı değil, Batı Karadeniz Bölgesi'ni de ayağa kaldıracağını belirten Erdoğan'ın, Filyos Projesi için bu zamana kadar 11,5 trilyon bütçe ayırarak, kendi söylemi ile çeliştiğini öne süren Kalça, katrilyonluk projeye bu kadar meblağ ayrılmasının manidar olduğunu sözlerine ekledi.

KAYNAK : CİHAN
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Ahmet Gül 13 yıl önce Şikayet Et
    Dahiler cilgin olur !. biraz geriye bakacak olursaniz görecekdsiniz mucitlerin cogu cilgindir . cünkü normal insanlar yapilacaklari veya buluslari sacma bulurlar ve yapmazlar .SAHIN KALCA efendide sayin basbakanin yapacaklarini cilginca buluyor.Kalca efendiye kalirsa at arabasi yapacagimiza esege binelim der.
    Cevapla
  • Mustafa KIRANSOY 13 yıl önce Şikayet Et
    Doğru Söz. Milletvekili adayı doğru söylemiş doğrusu. Zonguldak'ı bilen bilir gelen giden bütün siyasetçiler karaelmas diyarı, emeğin başkenti diyerek vatandaşı yere göğe çıkarırlar ama seçim biter verilen sözler arkada kalır. Bir Filyos vadisi efsanesi söylenir ancak hiç bir girişim olunmaz olduğu söylenenler de göz boyamadan öteye gitmez. Göreceksiniz bu seçimde bitecek verilen sözler havada kalacak su akacak ve Türk bakmaya devam edecek. Darısı gelecek seçimlerin başına. Emeğin başkentiyken emeklilerin başkentine dönüşen şehirden selamlar.
    Cevapla
  • NECATİ DEMİR 13 yıl önce Şikayet Et
    çıldıran partiler. oy oranı %1-2-3 olupda, seçim için çılgınca para harcayanlar, arkanızda kim var.
    Cevapla
  • Selman 13 yıl önce Şikayet Et
    bu hükümeti savunanlar kafanız yarıldıktan sonra yine bize geleceksiniz.... bşbakan çılgın projelerini açıklıyor, tüm projeler Dubai modeli. Görsellikle oraları ticaret merkezi yapmak. Peki bu halk oraya parayı nasıl aktaracak. Her geçen gün cari açığın artıyor. Her geçen gün dış borç katlanıyor. İnsanlar işsiz, fabrika desen, ağır sanayi desen yok, Milli olan herşey yabancılaraq peşkeş çekilmiş. Peki bu halk yarın bu çılgın projeden çıkan toprağı mı yiyecek? Türkiye bütçesinin en büyük payı borç faizine ayrılıyor geri kalanla milli sanayileşme yapılacağına bzimkiler kanal kazıyorlar... Yazık bu halka yarın çocuklarınız işsiz kalınca görürüm ben sizi... Tabi hükümete yakın o malum 38 aileden biri değilseniz. Zira onlar kırdılar kırabildiklerini... Merak ettiğim bir diğer hususta bu kanallar açılınca bende taksitle gemi pardon cik alabilir miyim?
    Cevapla
  • Ahmet ALP 13 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı Torunu ?. Başbakan bir gaf yaptı sende mutlu oldun öylemi? (: Ne kadar ufak şeylerle avutuyorsunuz kendinizi (:
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR