Demirtaş: Erdoğan'ın gözü MHP'de

Hakkari Bağımsız Milletvekili adayı Selahattin Demirtaş, "Başbakan, Kürtlere vurarak MHP'nin oylarını almak istiyor" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.05.2011 03:20 GÜNCELLEME 12.05.2011 03:20 Partiler
Demirtaş: Erdoğan'ın gözü MHP'de
Demirtaş: Erdoğan'ın gözü MHP'de

Hakkari bağımsız milletvekili adaylarından Esat Canan için Şemdinli ilçesinde açılacak seçim bürosunda bir program düzenlendi. Burada halka hitap eden Demirtaş, "Kürt halkı, demokratik özerkliği alana kadar mücadele edecektir. Bu bir özgürlük mücadelesidir. Bizim davamız budur. Bunlar halkın karşısına çıkacak yüz bulamayacaklar, ama alttan alta halkı kandırmaya çalışacaklardır. Bu meydanda bu halkın önünde söz veriyoruz. Makarnalarını da, kömürlerini de başlarına çalacağız. 12 Haziran'da Şemdinli halkı olarak ne olduğumuzu AK Parti'ye göstereceğiz" dedi.

AK Parti'ye güvenen ve oy verenlere de seslenen Demirtaş, "Kürtler kendi anavatanında kendini yönetecek ve eğitimini görecektir. Şemdinli'de yeşil kart dağıtarak, bir yandan da binlerce katı askeriyeye yapılan yatırımlarla bizleri kandıramazsınız. Bu Başbakan, gelmiş geçmiş halkı en çok kandıran biridir. Kendisine uzatılan barış projesini elinin tersiyle itmiştir. Gün gelir, bunların hepsi konuşulur. Eğer kendisine sunulan bu imkanları değerlendirseydi, sadece Türkiye'nin demokrasisini biraz daha geliştirseydi, bu kan dururdu. Başbakan şu anki gerilimden beslenerek MHP'nin oylarını almayı hedefliyor. Kürtlere vurarak MHP'nin oylarına almak istiyor" diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından seçim bürosunun açılışını yapan Demirtaş ve beraberindekiler, daha sonra Yüksekova'ya geçti.

İHA

YORUMLAR 41 TÜMÜ
  • suleyman d 13 yıl önce Şikayet Et
    Madem öyle ; Alın size Nil Demirkazıktan Akp (Erdoğan) kasidesi !. Her Zaman Kaçan Sen, Kovalayan Ben Yuvamdan Yurdumdan Bihaber Oldum Kalbimi İnsafsız Yaralayan Sen Bu Sevda Yüzünden Derbedr Oldm.Sen Millet Sevdnı Aldın Gönlüne Ben .Uğruna Gittim Ölüme.Ne .Vardı Ki B.Zulüme Sen Neşe,Ben Dertle Derbder Oldum.Tek Suçum Yoluna Başım Koymk Mı?Vuslatı.Kalpten Saymakmı?Hilafsız Sevgimi Yaymakmı? Birlikte yürürken bu yollarda sevdamız çıktı fallarda.gündüzde,gecede,kışta,baharda hep .ismini zikreder oldum.sen var ya sen sevmen sevilmen zor sen çok zor birisin kafa gücünde irisin
    Cevapla
  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    MHP Mİ KALMIŞ?. Ülkücü camiayı da Pkkyı kuran derin devlet bitirdi.
    Cevapla
  • MUSTAFA 13 yıl önce Şikayet Et
    batmanlı. başbakana kurban olasın inşallah
    Cevapla
  • FuJiN 13 yıl önce Şikayet Et
    Kürt Halkına. Kardeşlerim aldanmayın bu adama.Peygamberimiz konusmakta sihir demiş.Evet ağzı iyi laf yapıyor gerçekten.Ama keşke bu yiğit adam siyaseti Allah için yapsaydı.Hakkaride Müslüman Kürt kardeşimiz İslamı,Hakkı savunduğu için öldürülüyor Peygambere hakaret edilip Kuran yakılıyor sonrada oraya gidip yapılan eylemi destekliyor.Yazıktır Günahtır üç günlük dünya için degermi fitneye ve araya nifak tohumları ekmeye sayın demirtaş
    Cevapla
  • hursit dilaver 13 yıl önce Şikayet Et
    yaşasın BDP ve MHP kardeşiliği..sağol demirtaş.. BDP ile MHP şimdi Kardeşlğe soyundu demek. ergenekon muhibliğini anladık ta MHP yi de yanlarına çekmesini nasıl anlıyalım. ERGENEKON,BDP,MHP EL ELE olarak mı anlıyalım. gönlüm istiyor ki, şu CHP ile MHP ortak bir hükümet kursunlar da şu doğu ne hale gelecel bir görelim..ben size söyliyeyim. BDP üyeleri taklalar atarlar sevinçten, ama o masum kürt halkı 5 misli ezilir de bunlardan gık çıkmaz.ve tayyip beyi çoook ararlar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR